maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hip!

Täällä ollaan taas. Hyvin menee, kaikesta huolimatta.

Esikoisella alkoi yo-kokeiden rutistus. Kuulemma ihan hyvin sai aineen kirjoitettua, oli valinnut aiheeksi tekniikan kehittymisen ja sen hyviä ja huonoja puolia. Hyvä niin.

Tänään vihdoin pitkä odotukseni palkittiin ja lähdemme jossain vaiheessa kevättä kauas pois, kauas.. No kyllä me vielä palaammekin sieltä :) Tuskin maltan odottaa, että pääsen sinne turkoosiin veteen ja noin +30 asteen paisteeseen. Ah!


Kävin hakemassa lähikirjastosta keskimmäiselle Antti tuurin Talvisodan, olivat valinneet sen äikässä. Olin varannut kirjan ja sen lisäksi näin parikin vanhaa tuttua virkailijaa. Oli tosi mukava vaihtaa pikaiset kuulumiset (mies odotteli autossa). Toinen heistä oli mies, joka tuli aiempaan työpaikkaani työllistettynä ja on nykyään vakinainen ja kertoi vain, että elämä on muutenkin mallillaan, on menossa naimisiin kesällä. Tuli todella hyvä mieli, koska ystävystyin hänen kanssaan silloin vanhassa paikassa. Toinen virkailija on mukava naishenkilö, joka on joskus matkojemme aikana käynyt hoitamassa Sysikkiä ja juttelimme tietysti myös kissan voinnista. Oli mukava nähdä heitä kumpaakin.

Olin lauantaina pienimmän sekä työ-ystäväni kanssa elokuvissa katsomassa Arrival-leffan, se oli oikein hyvä. Tosin arvasin juonen suht aikaisin, luultavasti siksi kun olen lukenut 'liikaa' scifiä :P Huomenna menen saman ystävän kanssa katsomaan Loganin (ilman pienintä).

Pitää vielä laittaa evässalaatti valmiiksi ja sitten kellahdan petiin. Aamulla heräsin ajoissa kuuntelemaan, että yo-kokelas nousee. Kaikenlaista pitääkin stressata, nyt väsyttää.

4 kommenttia:

  1. No meillä oli vissiin kirjoitettu samasta aiheesta ;-)

    Huomenna on fysiikka, ja ens ke ja pe sitten matikka ja kemia. Just vei laskimen ja MAOLin tarkistettavaksi... elämme jännittäviä aikoja!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, ja onnea reissusta, oot niin sen ansainnut <3

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)