keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Punk

Mun viidenkympin villitys alkaa etuajassa. Tänään vihdoin tein sen, mitä olen jo jonkin aikaa harkinnut eli hankin helix-lävistyksen korvaan. Ensimmäinen kysymys työkavereilta ja muilta oli, sattuiko? No ei sattunut. Olin jo etukäteen valmistautunut kipuun nipistelemällä kys. kohtaa voimakkaasti, jotta osaisin varautua eikä se itseasiassa sattunut juuri ollenkaan. Pahempiakin kipuja on tässä elämässä tullut koettua.

Kunhan se paranee, niin laitan siihen kissan tassua kuvaavan napin. Oli kivan tuntuinen tatuointi- ja lävistysliike, jossa kävin tuon laitattamassa. Työ-ystävän tytär oli käynyt siellä ja tykännyt.

Tein Wilman kautta loma-anomukset peruskoululaisille matkaa varten ja siitä juutuinkin sitten pienimmän kanssa katsomaan Sir Elwoodin Hiljaisia Värejä, jonka alkuperäisjäsen pienimmän reksi on. (Ihan sivuhuomautuksena; tuollaiset uber-seksikkäät reksit pitäisi kieltää jossain laissa.. uuh.)

Pienin oli tänään miehen kanssa jousiammuntaseuran jäsenten treeneissä ja on entistä ihastuneempi lajiin. Kuulemma nämäkin enemmän treenanneet olivat kovasti ihastuneita pienimmän taitoihin, hän ampui mm. seinään kiinnitettyyn pieneen teipinpalaan aika matkan päästä. Jousi oli myös parempi ja jäykempi (120 paunaa=n. 10 kg). Minäkin pääsen ihailemaan tuota ensi lauantaina, kun lupasin mennä miehen puolesta aamutreeneihin :P

HY. Toivotaan, että nukun vaikka korva valuisikin..12 kommenttia:

 1. Ihanaa, että otit haluamasi lävistyksen :) (Ja seksikäs reksi kans... :b...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä ajattelin et ainahan sen voi sit antaa umpeutua jos en tykkääkkään :P

   Ja lisäsin tekstiin linkin reksin haastatteluun :)

   Poista
  2. Ei ole kyllä yhtään tyypillisen reksin näköinen ;)

   Poista
 2. Toivotaan, että korva ei valu minnekään ;-) Ja tuo tassujuttu onkin sitten ihana muistutus Sysikistä...

  Hmmm, kuolaan täällä erästä reksiä, kiitos vaan! Me saatiin/saadaan kans uusi reksi tässä piakkoin eikä hänessäkään ole mitään vikaa. Kiva kun on vähän nuorempaa sukupolvea nykyisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valunut :) ja joo..

   No siis joo, mä ihan hämmennyin kun tajusin miten ihq se on (joulujuhlissa piti kuvata..). Mä en ole koskaan kuunnellut Sir Elwoodia. Hän on meidän ikiä, kolme vuotta vanhempi.. :D

   Poista
  2. Mä oon joskus käynyt Tavastialla keikalla ;-)

   Poista
  3. Mä hämärästi muistan, että olet tainnut joskus mainita :)

   Poista
 3. Epistä. Silloin ihmiselo sitten kun Poika oli koulussa,(silloin dinosaurusaikaan oli vielä ala-aste ja yläaste), reksi oli jo silloin lähes sitä ikäluokkaa, että hyvä jos sokeri suli suussa. Ei kun ai hitto, se oli silloin saman ikäinen kun minä nyt... Auts..
  Ylä-asteen reksiä en koskaan nähnytkään, kun Poika ei mennyt siihen kouluun, johon me käytiin tutustumassa.
  Nyt siitä onkin jo niin kauan ja mä oon jo niin vanha, että voin ehkä tunnustaa...Oltiin tutustumassa siihen kouluun, johon noiden lasten ala-asteelta oletettavasti piti siirtyä. Lyöttäydyttiin kimppaan Pojan parhaan kaverin vanhempien kanssa. Kuunneltiin yleisesittely ja lähdettiin kierteleen luokkia. Reilun tunnin jälkeen me neljä oltiin jo aika ryytyneitä ja oltiin siinä vaiheessa teknisen käsityön luokassa...meidät meinattiin heittää ulos sieltä!! Oikeasti, meitä katseltiin merkitsevästi ja meille jo HUOMAUTETTIINKIN jotain asiallisesta käyttäytymisestä :)
  Meidän Pojille ei tarvinnut KOSKAAN yhdeksän peruskouluvuoden aikana huomauttaa häiriköinnistä tms. Vanhemmat oli ne jotka ei osanneet käyttäytyä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hupaisa :D

   Meillä jäi vanha reksi juuri viime keväänä eläkkeelle oltuaan tuossa koulussa 25 vuotta. Kyllä tuli tippa linssiin, hän oli todella kiva ihminen. Onneksi tämä nykyinenkin on oikein fiksu, on käynyt mm. tutustumassa ihan kaikkiin luokkiin ja pienin sanoo, että se on kiva :D

   Poista
  2. Meillä oli myös näillä 1-6 -luokkalaisilla tosi kiva rehtori, oli muistaakseni 5-6 luokalla opettajanakin heillä. Ei ole pitkää aikaa kun oli AM:ää nähnyt ja kysynyt mitä Pojalle kuuluu (appivanhempansa ovat mun anopin tuttuja joten oltiin sillain neljännestuttuja sitä kautta). Oli kuulemma sanonut, että "kyllä mä jo silloin näin, että nämä pojat tulee pärjäämään"
   Kyllä lämmitti vanhan äidin sydäntä *niisk*

   Poista
  3. Kiva :)

   Meillähän tuo on sellainen 'kyläkoulu', esmes esikoisen opettaja on ollut myös pienimmän luokanvalvojan opettaja ja opettanut sijaisena myös noita nuorempia (ei vain esikoista).

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)