perjantai 17. maaliskuuta 2017

Osaisinpas päättää

Hiukan ärsyttää nyt. En mennyt eilen pilatekseen, koska olin aivan julman väsynyt. Sen sijaan menin Stockalle Katsomaan ja kokeilemaan uima-asua. Vanha rannalle kelpaava uikkari on nimittäin jo noin viisi vuotta vanha ja kangas on joistain kohdista virahtanut aika pahasti. Onneksi se ei vuorin kanssa juuri näy, mutta itse tiedän ja ahdistaa.

No, löysin muutaman kivan kokeiltavaksi. pari tankinia ja pöksyt ja sitten ihanan uimamekon, sellaisen pikkumekon ja kokouikkarin yhdistelmän. Mutta. Hinta oli aika suolainen ja toisekseen koska olkaimet saa 'kivasti' pois tai ristiin jne niin ne tuppasivat aukeamaan jo kopissa. Eli e pitäisi ommella muutamalla pistolla kiinni, minua ei haittaa olkainrajat mitenkään.

Tankinit oli muuten kivat, mutta toinen oli lerppa edestä, edes olkainten säätö ei auttanut, ja toinen oli pieni (en jaksanut hakea suurempaa kokoa). En uskaltanut edes kokeilla, koska saumat tuntuivat sille, että ratkeaisivat justiinsa. Lisäksi aloin miettiä millä ilveellä pääsisin ulos siitä jos saisin sen edes ylleni.. huokaus.

Joka tapauksessa päätin sitten antaa kaikki takaisin eli en ostanut mitään. Pääsin kotiin ja kerroin miehelle, että olin koetellut uikkareita ja mikä suosikissa oli vikana. Mies naurahti. Tunteehan se jo mut.

Nimittäin tän päivän olen haikaillut sen onnettoman uimapuvun perään. Päätin, että huomenna käyn sen hakemassa, kun ensin käymme pienimmän kanssa jouskariharkoissa ja sitten menemme keskustaan. Voi jeesus mun kanssa. Olen varalta jo katsonut, että sen ehtii vielä saada netin kautta jos sitä ei olekaan rekissä.

8 kommenttia:

 1. Mä oon ostanut pari viimeistä uimamekkoa netistä sokkona, mutta kuin ihmeen kaupalla ne on ollu sopivia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin oikein uskalla :)

   Poista
  2. Kuva siitä uikkarista löytyy täältä. Se on halvempi Stockalla, yllättäen.

   http://www.panos.com/beachwear/swimsuit/delos

   Poista
  3. Onpas ihan mahtava! Ja tuohon on vielä olkaimet?

   Poista
  4. Mahtavaa! Eikä mee kauaa kun sä lekottelet se päällä lämpimässä ;-)

   Poista
 2. Joo. Erilaisia harmituksia kaupassakäynnin jälkeen toisinaan on. Mullakin oli eilen. Ja joka kerta, kun kävellään sen kahvion ohi, jonka tuolit ja pöydät myytiin halvalla remontin alta, eikä ostettu... keittiöön kun tarttis ainakin pari tuolia. Onkin meillä sellaset, mutta ne on liian isot kun sinne taakse pitäs mahtua käymään jääkaapilla ym. Ja HALVALLA olis saanu! Mutta turhahan sitä on enää miettiä.

  Hyvä kun tiedostat tuon kankaan virahtamishomman. Joskus näin ulkouimalassa tuhdin mamman, jonka mustasta virahtaneesta uimapuvusta näkyi läpi Kaikki.

  VastaaPoista
 3. Ai kauhea tota uimahallijuttua :(

  Kaikkea sitä ihminen haikailee..

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)