keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Tiu-tau-tilt

Onpahan erilainen työviikko. Meille on tarjottu ja hyväksytty kokoelmiin TAIKin kirjaston diakokoelma, kun he muuttavat Otaniemeen ja nyt olemme olleet erään toisen henkilön kanssa niitä dioja sitten pakkaamassa Arabiassa. Ihana rauha tehdä hommia, plus lisäksi menen vasta kymmeneksi sinne, koska aikaisemmin ei pääse sisällekään.

Diakaappi, diat ovat ritilöissä ja takaseinälle syttyy valo ovien ollessa auki

Diat niputtetuina
Dioja on kaikenkaikkiaan noin 16000 jos muistan oikein sekä lisäksi niihin liittyvät tekstikansiot. Aikaa on varattu onneksi vielä ensi viikko, mutta näyttää uhkaavasti siltä, että saamme kaikki pakattua jo tällä viikolla. Sitä emme vielä tiedä, minne nämä meillä sijoitetaan. Onneksi kaapit kuuluvat kauppaan ;)

Olen ajellut nyt fillarilla Arabiaan ja tänään sain ekan satasen rikki. Aika hyvin! Tykkään ajella Viikin rannan kautta ja katsella lehmiä :)

Tosin jalat ovat olleet aika väsyneet nyt pari yötä. Varsinkin viime yönä särki, kun ensin olin seissyt pakkaamassa dioja ja sitten oli vielä parin tunnin ulkoilu pienimmän luokan kanssa Uutelassa. Ensimmäistä kertaa ei satanut eikä ollut törkeän kylmä, vaan ihana kesäilta. Yksi luokan pojista kävi uimassakin.


Onnistuin ilmeisesti kuitenkin käräyttämään huulet tai jotain tuolla, koska nyt ne on tosi kipeät. Aamulla näytin aivan joltain botox-naamalta, kun huulet oli niin turvoksissa. Nyt ne 'vain' kirvelevät.

Uutta levyä odotellessa (vielä kymmenen päivää) vanha piisi jaossa :)


1 kommentti:

  1. Voi ei, Blistexissä ainakin on muistaakseni kertoimet mukana. Kiusallinen vaiva, mutta - anteeksi - mua ihan vähän hihitytti. Ei hihityttäis, jos osuis omalle kohdalle, mutta kun ei ole osunut, tuntui niin hassulta. <3

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)