maanantai 6. kesäkuuta 2016

Rokkia ja riepuja

Perjantaina menin 'jännittävän' yt-kokouksen jälkeen kotiin ja sitten kipaisin takaisin keskustaan tapaamaan ystävää, joka tuli Porista asti seuraksi katsomaan Queenia.

Yt-kokous oli 'jännittävä' siksi, että kukaan ei oikeastaan sanonut yhtään mitään kriittistä vaikka viime metreillä tuli tieto, ettemme sijoitukaan vapaa-aikaan kuten oli tarkoitus. Meidät heitettiin opetusosastoon ja saapa nähdä kuinka käy.

Queen ja Adam Lambert oli hieno! En odottanut Adamilta ihmeitä, mutta hänpä täyttikin Freddien jättämän kolon varsin mallikkaasti ja myönsi itsekin, ettei pysty koskaan olemaan Freddie mutta tekee parhaansa ja sen hän teki. Lähdin encorepiisien kajahtaessa bajamajan kautta bussiin, sillä halusin ehtiä ennen kaikkia 12 tuhatta ihmistä pois Kaisaniemen puistosta. Olisi alkanut ahdistaa pahemmin, sillä nyt jo kun pujotteli ihmisten välistä oli hiukan epätoivoinen olo etteikö ne koskaan lopu. Mutta loppuivat ne.La-aamuna pienin lähti koululle ysiin ja me menimme perässä kymmeneksi luokkaan. Onneksi lv oli myös ollut keikalla, joten olimme yhtä freesejä. Kotiin päästyä menin nukkumaan ja iltapäivällä kävimme ystävän lapsen yo-juhlissa pikaisesti. Sitten nukuinkin kaksitoista tuntia, koska mies ei kestänyt mun stressi-itkukohtausta ja pakotti :P

Sunnuntaina raivasin kämppää ja miehen kanssa kävimme lakana- ja pyyhekaapit lävitse ja saimme ihan hurjan määrän tavaraa pois. Nyt on edes vähän aukkojakin hyllyillä. Vielä pitää rutistaa vaatehuone jossain välissä, kuten myös muut kaapit. Mutta ehtiihän sitä.

Nyt menen Tohtorin pariin. Siirryimme jo 11:nteen :)

2 kommenttia:

  1. Voi sua <3 Loma jo siintää, helpottaisikohan se sun stressiä? Toivotaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se sit helpota, mutta mä alan olla aikalailla finaalissa. Ollut hiukan raskas kevät..

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)