lauantai 26. maaliskuuta 2016

Päästäistä!

Päästäinen onkin jo hyvässä vauhdissa. Olen nauttinut ihan vain kotoilusta, vai miksi sitä kutsutaan, kun nauttii kotonaolemisesta ja kotihommien tekemisestä. Tämä on se, mitä kaipaan nykyään ja miski haluaisin nelipäiväisen työviikkoni takaisin. Kaksipäiväinen viikonloppu on aivan liian lyhyt, en pääse irti työasioista samalla tavoin kuin pääsisin jo pelkästään yhdellä lisäpäivällä.

Eilen leivoin elämäni ensimmäisen kattilaleivän ja se onnistui oikein hyvin. Taidan tehdä jatkossakin, vaikka keittiössä olikin melkoisesti jauhoja. Jotain siemeniä tai pähkinöitä aion lisätä ensi kerralla, suutuntuma voisi olla parempi.


Samalla tein myös elämäni ensimmäisen vadelma-semifreddon, mutta se tarjoillaan vasta huomenna, joten kuva on vasta myöhemmin täällä. Sen massa oli melkoisen hyvää, olisin voinut syödä ihan sellaisenaankin koko homman.

Tänään olin aikeissa tehdä joitain ompeluhommia, mutta uhka kahvin loppumisesta aiheutti kävelyreissun lähiAlepaan pienimmän tullessa seuraksi fillarilla. Olikin ihan kiva kävely, kassa oli tosi mukava uusi tyttö ja kaupan ulkopuolella vaihdoin muutaman sanan tuntemattoman äidin kanssa, joka aloitti keskustelun ihailemalla pienimmän uutta pyörää.

Tultuamme kotiin katsoin pienimmän kanssa Avengersin ja ruoan jälkeen menimme saunaan. Kunhan sana pienimmän sänkyyn aion jatkaa Poldark-sarjan uudelleenkatsomista. Työ-ystävä halusi sen lainaan, mutta en ollutkaan tallentanut sietä ensikatsomalla, joten hoidan sen samalla. Ei haittaa,jaksan kyllä katsoa Aidania uudemmankin kerran.

Huomenna äitini tulee meille syömään eli en varmaankaan ehdi tehdä suunnilleen mitään ennen sitä ja illalla olen varmaankin aika väsynyt. Onneksi on vielä maanantai vapaata. Niin saisi olla joka viikko :)

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen ja varmasti myös hyvältä maistuva leipä. Kiitos siitä linkistä koska aion käydä kopsaamassa sen reseptin ja kokeilen sitä myös jollain kohtaa, huomiseksi on liian paljon hommia mutta ehkäpä maanantaina.

  Semifreddo on todella hyvää ja jos haluat siitä oikein hyvää, niin vadelman paikalle sama appelsiinivoi mitä tarjoillaan krepien (Crèpe Suzette) kanssa. Siinä on makuyhdistelmä vailla vertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, arvelen kokeilevani erilaisia versioita..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi Marjaana. Äiti on kuollut viime yönä omalle kotisohvalleen :/

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)