maanantai 11. tammikuuta 2016

Ihan tavallinen maanantai

Täytyy sanoa, että kyllä tuli aika halju olo aamulla uutisia lukiessa. Vaikken olekaan mikään über-Bowiefani, niin kyllä täytyy sanoa, että siinä oli hieno ihminen ja muusikko/näyttelijä (mm. Merry Christmas, mr Lawrence). Aika samanlainen olo kuin Leonard Nimoyn kuollessa, yhden aikakauden loppu. Työ-ystävä poikkesi ja oli samaa mieltä asiasta.

No, se siitä. Menin töihin passikuvaamon kautta. Ihana 10 vuoden passini vetelee viimeisiään ja pitää hakea uusi. Ikävä kyllä monen muunkin passi on henkitoreissaan ja siksipä lupapalveluissa on ihan helkkarinmoiset jonot. Menen antamaan sormenjälkeni rekisteriin tammikuun lopussa. Olin ensin laittaa kuvan tähän, mutta koska se on tyyliä 'vain kirves puuttuu', niin olkoon. Maidotkin happaneisi jääkapissa sen myötä.

Töissä oli normisäpinät, arki alkoi ihan kunnolla. Jopa niin hyvin, että puolikkaamme intratunnukset olivat uusimatta ja hän joutui sitten kirjautumaan meidän tunnuksillamme. Päivä kului rattoisasti ja asiakkaat olivat taas tauon jälkeen aika mainioita.

Huomenna en ehkä ehdi päivitellä, sillä menen töiden jälkeen katsomaan Finnkinon tarjoaman teatteritaltioinnin eli Kenneth Branaghin ohjaaman 'Talvisen tarinan', jossa on Dame Judi Dench pääosassa.

Nyt lähden petiin, jos en huomenaamulla odottaisi tuntia kellon soimista.4 kommenttia:

 1. Kuolema osaa yllättää ja aika yllätyksenä tuo Bowien kuolemakin tuli sillä mieshän ei ollut iällä pilattu. Tuo mainitsemasi leffa on mielestäni erinomainen ja hyvä osoitus siitä että Bowiella oli näyttelijän lahjoja.

  Vaan mites on rakas kattiseni aikonut huomenna mennä katsomaan leffaa koska te etelän väki olette jälleen suututtaneet Korkeimmat Voimat ja saatte niskaanne sellaisen lumiryöpyn ja myrskytuulen ettei mitään rajaa!
  Oikeesti, aikas kurjaa keliä ne teille sinne etelään ennustaa ja kuten historia on osoittanut, taas peltiä kolisee urakalla koska siellä on oikeasti liukasta. Huomasin sen jopa täällä pohjoisempana missä tiet olivat inhan tuulen ja koko ajan satavan, mutta hentoisen lumen ansiosta todella lipoisen jään peitossa ja johan tuossa ohitse kulkevalla mlt:llä oli yksi kolari iltapäivällä.
  Niin että olepas tarkkana katuja ylittäessäsi koska niistä hulluna kaahaavista autoilijoista ei koskaan tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian lähden kahlaamaan tundran kinosten halki etsimään sivilisaatiota. Kyllä aina jollain pääsee perille..

   Poista
 2. Mä jotenkin vaan muistan Labyrintin.

  Muistan aina, kun isäni, suuri Bowie-fani, kuunteli Ziggy Stardust -levyä ja kysyin häneltä mitä tarkoittaa "pink monkey-bird". Ei sitä oikein kuulemma osannut tai voinut selittää. Sittemmin perin kaikki isäni vinyylit <3

  Niin, ja näin Bowien tosiaan Tukholmassa ja se on kyllä ollut ehkä yksi ihan sykähdyttävimmistä keikkakokemuksistani. Kaikki hitit, ihan kaikki hitit. Voi luoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs ystäväni on edelleen katkera äidilleen, koska tämä oli myynyt/antanut ystäväni keräämän BowienLP-kokoelman pois muutama vuosi sitten ('kuka niitä nyt enää tarvitsee..').

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)