tiistai 12. tammikuuta 2016

Hetki ennen petiytymistä

Halusin vain kertoa, että teatterikipale oli hieno ja ystävien kanssa oli mukavaa. Wiljami osasi kirjoittaa tai ehkä hän oli vain väylä jonkun toisen kirjoituksille, mutta tarinat toimivat edelleen. Turha varmaan mainita, mutta itkin taas kerran (tai siis parikin kertaa) enimmäkseen ihan vain siksi, että Dame Judi oli niin hieno.

Aamulla suoritin umpihankijuoksun pääkaupunkiseudun esikarsinnat ja ehdin jopa juoksemalla metroonkin, jossa sitten istuin hiki virraten. Töissä ehdin olla riittävästi ja ratikassa matkalla keskustaan juttelin erään työkaverin kanssa nykypolitiikasta ja kaikenlaisesta muustakin. Jonkin verran meitä molempia huvitti se, että nyt nuo Sipilän hallituksen kovin mollaaman 'dosentit' eivät ehdi tehdä perustuslakivaliokunnalle selvitystä pakkolakien lainmukaisuudesta. Lievä kosto?

Alla pari kuvaa päivän lumentulosta. On siellä joku luistelemassakin. Kuvien ottohetkissä on väliä muutama tunti.Tämä on vielä pakko laittaa. Samoin kuin tämä lukulista, ehkä joskus luen noista joitain...

6 kommenttia:

 1. Mä luulen että kyse on oikeasti vähän liian tiukasta aikataulutuksesta, mutta että se kopsahtaa dosentteja haukkuneen hallituksen nilkkaan, lienee ihan mukava pieni lisäbonus ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin, että nuo kuvathan on ihan sieltä mun entisiltä huudeilta. Asuin siinä talossa ratikkapysäkin vasemmalla puolella missä on ravintola alakerrassa ;-)

   Poista
 2. Poliitikasta en niinkään perusta koska se ei ole toiminut millään tasolla vuosikymmeniin ja lumesta olen sitä mieltä että nyt piisaa. Varsinkin kun sitä tulee tuon julmetun tuulen kanssa mutta tuo -bowien mietelause on mielestäni hyvä koska elämä pitäisi ajatella tuolla tapaa. Mielenkiintoisena matkana eikä kärvistelynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on marjat kissaseni.

   Politiikka on mun mielestä sikäli tärkeää, että se koskettaa meitä kaikkia tämän maan asukkaina. Siinä mielessä demokratia on ihan syvältä, että yksi kausi on aina liian lyhyt, jotta asiat oikeasti hoituisivat.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)