keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vihdoin vapaalla

Muutaman päivän eli huomisen pidän ihan virallisesti lomaa. Huimaa. Oikeasti puoli neljältä työpaikalla (koko talossa) olimme jäljellä vain me kaksi kirjastossa. Ja siitä hetken päästä enää vain meikäläisen työpari. Oikeasti pääsin tänään hyllytyksessä ns. flow-tilaan, mikä on aika mahtavaa.

Löysin evässalaatista tontun hiippalakin, en tunnusta kuitenkaan syöneeni tonttua.

Kotia kohti suunnatessani soitin miehelle kaupasta, että jos tuo tulisi hakemaan. Ehtisin juuri siinä ajassa suorittaa ostokset sekä kaupasta että apteekista ja mieshän tuli vastaan, kiltti kun on. Muistutti vielä, että osta sitä kissanruokaa ja lupasin. Istuimme autossa melkein viimeisessä mutkassa ennen kotipihaa, kun mies kysyy siitä kissanruoasta.. Joo, se unohtui aivan totaalisesti kun jäin ihmettelemään luomupopcornin puutetta. Joten mies kippasi minut ostoksineni pihalle ja lähti toiseen lähikauppaan.

Illan ratoksi katsoin Rosemaryn vauvan uusintaversion ja voi elämä, että oli tylsä. Onnetonta tekelettä ei pelastunut Jason eikä mikään muukaan. Sain sentään neulottua sukanvartta hiukan eteenpäin ja sen jälkeen katsoin yhden osan Spooksista. Helpotti hiukan.

Tässä Jason ehkä tunnetuimmassa roolissaan (siltä varalta että on mennyt ohi)

Jos ette ole vielä löytäneet uudenvuodenjuhlintaan sopivaa bilenimeä, niin tässä olisi oivallisia ehdotuksia. Työkaverille osui varsinainen deittisaitti-nimimerkki :P


2 kommenttia:

  1. Voi ei... Kekkaloiva Ketjupolttaja ;-)

    Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinne - vaikka söitkin tontun, sinä kurja!

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)