tiistai 29. joulukuuta 2015

Uniuni

Olipas oikeasti aika mukava päivä, kun ei tarvinnut stressata sitä, ehtiikö kotiin ennen vieraita. Ja sekin, että koti on siisti ja minulla oli kakkua jälkkäriksi :P (Oli muuten törkeän hyvää..)

Näkymä työpaikan ikkunasta

Kävimme pienessä lähiAlepassa kotimatkalla ja ilahdutin kassatyttöjä ottamalla kuvan kukkakimpuista. FBn kuvaryhmässä on tänään aiheena Sparkly, aika hyvin sopii eikö? :)


Ihmettelimme sellaistakin asiaa, että kissan märkämuona on taas loppu. No, sitten selkisi.. Minä olin antanut kissalle kolmanneksiviimeisen pussin aamuseitsemältä. Pienin oli antanut toiseksiviimeisen pussin aamupäivällä (koska kuppi oli TYHJÄ). Esikoinen oli antanut kissalle viimeisen pussin iltapäivällä (koska kuppi oli TYHJÄ).. Illansuussa tullessamme kotiin kuulin, kuinka katti juuri oksensi yläkerrassa. Ei mikään ihme tuolla ruokamäärällä. JA arvatkaapa, onko se kuppi taas TYHJÄ? No, nyt saa katti kestää huomisaamuun asti, pakastimessa on tasan yksi seipala. Normisti tuo pienpeto syö maksimissaan kaksi pussillista märkämuonaa vuorokaudessa, silläkin lienee joulu :D

Työpari oli menossa tänään elokuviin harvoin tapaamiensa ystäviensä kanssa, josta muistin laittaa yhdelle ystävälleni tekstarin. Näin nimittäin ennen joulua unta hänestä, mutta unohdin. Nyt muistin.

Nyt menen takaisin sohvalle neulomaan ihan hetkeksi, aloitin toisen sukan ja Vallan linnake-sarjan jaksosta on jäljellä ehkä kymmenen minuuttia.

2 kommenttia:

  1. No tokihan kissallakin pitää olla joulu ;-)
    Ei vaan, teidän pitää sopia ruokkimisvuorot tai -vastaava!

    VastaaPoista
  2. Joo, tässä kävi vain pieni tiedonkulkuhäiriö :D

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)