keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Töttöröö

Minä nimittäin. Kävin aamuvarhain seikkailuretkellä Espoossa ja jouduin lähtemään kotoa varttia yli kuusi. Töihinkin ehdin jo kymmenen pintaan, paluumatka sivistykseen kesti vain tunnin..

Alkuviikko on mennyt rivakasti ja loppuviikko mennee yhtä touhuisana. Huomenna menen ensimmäiseen pilatekseen sitten pariin vuoteen, ehkä en ihan kuole sinne. Vielä jos muistaisin ottaa kaikki kamat mukaan.

Koska olen salaa kukkahattutäti, valitin eräästä pelimainoksesta AntManin näytöstä edeltävien trailereiden joukossa. AntMan on siis K12, mutta pleimainos oli K16. Sain allaolevan vastauksen tänään s-postiini. Jostain syystä en koe vastausta kovinkaan vakuuttavana, minusta se ei vastannut palautteeseeni mitenkään (kyse ei ollut makuasioista). Mitäpä te lukijani olette mielipuolta?

Hei,

Kiitos palautteestanne.

Olemme hyvinkin tarkkoja siitä, mitä mainoksia näytämme ennen kutakin elokuvaa. Meillä on omat mainoslistamme ennen lapsille ja aikuisille, jopa naisille ja miehille näytettävien elokuvien osalta ja nämä kyllä katsotaan tarkkaan että ikärajavaatimukset tai mainoksen yleisvaikutelma täyttävät kunkin kategorian ja kohderyhmän vaatimukset. Näin ollen lapsille soveltumattomia mainoksia tai trailereita ei tulisi missään nimessä näkyä lapsille tarkoitetun elokuvan edessä.

Play Stationin Until Dawn mainosspotti on ollut Ant-man (K12) elokuvan yhteydessä. Mainostettavan pelin ikäraja on K-16, mutta mainosspotin sen sijaan ei ja kyseisen elokuvan yleisössä on paljon peliohjelmien kohderyhmää. Valitettavasti makuasioiden suhteen emme kuitenkaan pysty miellyttämään ihan jokaista katsojaa.

 Ystävällisin terveisin
Finnkino Media

Nyt kuitenkin kaadun petiin, sillä aivoissa ei liiku enää mikään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)