perjantai 5. kesäkuuta 2015

Tokavika

Niin, tokavika 'osittainen hoitovapaa' perjantai olisi sitten illassa. Olen tänään laiskotellut tai nauttinut kesästä. Jotain sellaista.

Nukuin pitempään, söin aamupalan pienimmän kera ja puoliltapäivin herättelin teinit. Prässäsin vauvannutun ja tein kolme korttia, kaksi niistä lähti ystävälle ja yksi neuletakin mukaan. Kävin pienimmän kanssa postitusreissulla ja jäätelökaupassa, tein ruoan ja hyvästelin keskimmäisen, kun mies vei sen metsään yöksi.

Näin kummallisen unen toissayönä. Unessa yskin kamalasti ja tunsin, kuinka kurkusta alkoi nousta aivan kaamean kokoinen limamöykky. Yskin ja syljin sen nenäliinaan ja sitten, kun katsoins itä, niin se limamöykky olikin niinkuin joulukinkun pala, sellaista vaaleaa hyvinpaistettua possunlihaa. Kaipa jotain 'jätettä' on pyrkimässä ulkoilmaan ja pois sisimmästä, ei tuota kai muutenkaan voi ymmärtää.

Huomenna tapaan muutaman opiskelukaverin, käymme jossain näyttelyssä ja syömässä. Sellaista tänne.
2 kommenttia:

 1. Joulukinkku? Hmm....mites tuota...oletko ajatellut ottaa levon kannalta? ;)

  Ei vaan, yskiminen on veemäistä tapahtui se sitten uni-tai valvetilassa ja toivotaan ettei mokomasta joudu kärsimään. Tauti nimittäin iskee helposti näinä "valelämpiminä" päivinä jotka tuntuvat lämpimilt mutta eivät sitä kuitenkaan ole joten kunnolla vaatetta. Itse ajattelin pitää raappahousuja ja sarkapukua aina heinäkuun toiselle viikolle asti jolloin ne on heitettävä pois koska vietämme Tundra -Turkki - seuran juhlia ja tarkoitus olisi harrastaa sitä öljypainia. Olen aloittanut valmistautumisen tähän suureen urheilujuhlaan nukkumalla yöni rasvamontussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kevätflunssat tulevat juuri tuolla tavoin salakavalasti. Tämä oli kuitenkin ihan vain unennäköä, ei oikeaa yskää :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)