torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden eka

Tämän vuoden ensimmäinen päivitys alkaa kirjalistalla. Jos jotakutra kiinnostaa katsoa, mitä minä luin viime vuonna, niin tässä on linkki. Joukossa oli hyviä ja huonoja, kuten kai yleensä laita.

Hyvää vuotta 2015! (jostain syystä näen tässä lohikäärmeen)

Tämä joulun aika on kulunut mukavasti, olen katsonut paljon elokuvia ja neulonut niin, että kädet ovat kipeinä. Sain juuri äsken valmiiksi kummipojan joululahja-villatakin kappaleet, nyt ne voisi ommella yhteen ja jatkaa kauluksella ja nappilistalla jos olisi lankaa.. niin. No, ehkä voin ommella jonkin aiemman neuleen valmiiksi, niitä kun on ollut odottamassa. Tai aloittaa uuden.  Olen menossa nimittäin jatkamaan sohvaperunan eloani.

Huomenna pitää aloittaa seuraavien tenttikirjojen luku, mutta siitä en nyt ota stressiä. Alla erään henkilön linkkaama Hobitti-piisi.. se oli aika hupaisa sovitus :P

6 kommenttia:

 1. Hyvää tätä vuotta!
  Stalkkasin notta viisi tähteä on saanut sinulta Kissani Jugoslavia.
  Mulle tuli sen kohdalla vasta jälkikäteen ahaa-elämys, että loistava kirja se olikin. JOtkut kirjat tekee häilyvän olon viimeisen sivun jälkeen et mitä mieltä olen siitä vai olenko mittään. Lukeminen kannattaa aina. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yllättävä kirja, alkuun en oikein edes pitänyt siitä mutta uteliaisuus voitti ja loppu olikin minusta varsin hieno. Juuri sellainen teos, joka jää kummittelemaan mieleen vielä kauan lukemisen jälkeen.

   Lukeminen on aina hyväksi :)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Minä olen hyödyntänyt joululomaa paneutumalla lukemiseen kunnolla pitkästä aikaa. Kriteerit olivat riittävän paksu kirja ja jotain kevyttä, joten käteen tarttui Da Vinci -koodi, jonka olen lukenut monta vuotta sitten. Täytyy sanoa, että tällä lukemisella vaikutelma oli paikoitellen aika hmmm... amerikkalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tekee hyvää lukea jotain kevyempääkin :) Itse en ole koskaan tuota lukenut (enkä muitakaan kys. kirjailijan tuotoksia..)

   Poista
 3. Jessus mikä lista!
  Oikeesti, tuo on huikea määrä koska täytyy muistaa että sä olet joutunut lukemaan todella paljon opintomateriaaliakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa niitäkin on tuossa paljon, ainut mitä ei ole tuossa on kaikki fanifiktiot :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)