maanantai 5. tammikuuta 2015

Arki

Arki alkoi ja rämmin töihin. Tai no.. en rämpinyt, mutta vastatuulta oli riittävästi ja se yhdistettynä -8 asteeseen oli varsin raikas kokemus.

Olisin varsin hyvillä mielin voinut jatkaa hyvin alkanutta uraani sohvaperunana, mutta ei auta. Loppuvuonna yritin olla vähemmän netissä ja ilmeisesti onnistuinkin, koska Paimen jo huolestui. Jotenkin ei vain kiinnostanut.. ja katselin elokuvia perheen kera ja neuloin hulluna. Kädet kipeinä vieläkin.

Joulun ajan leffalistaa:

Taru sormusten herrasta-trilogia
Kapteeni Amerikka
Saapasjalkakissa
Ghostbusters
Highlander
Dragonheart
Divorcing Jack
Dredd
Terminator 1 ja 2
Pitch black
Almost human-sarja

Noiden lisäksi luin viikonloppuna yhden tenttikirjan. Muuten en olekaan lukenut (taaskaan) muuta kuin fanifiktioita. Ei jotenkin vain jaksanut. Varsinkin kun Tapanina kirjoitin yli 5 sivua itsestäni opsikeluhommiinkin.

Siinä se kului mukavasti, loppuvuosi ja alkuvuosi. Nyt odottelen, että Kusti toimittaa 'Into the storm'-elokuvan iloksemme :P
4 kommenttia:

 1. Teillä mennään näköjään samoissa pakkaslukemissa kuin täällä Tundrallakin, tai no...mittari näyttää -13 astetta mutta kummiskin.
  Highlander on hemmetin hyvä leffa koska siinä on sitä jotakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Highlander ei kyllä kestä kovin monta uusintakatsomista, oli se aika kamala :D

   Poista
  2. No mutta kertakatsomisella ihan ok :D

   Poista
  3. *virn* Oli siinä sentään Sean Connery, jotain silmän iloa :D Ja pienin innostui, kun kuuli että pahis on nykyään Paavo Pesusienessä Mr. Crabs :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)