lauantai 29. marraskuuta 2014

Laiska

Laiska töitään luettelee, mutta silti aion sortua siihen.

Olen tänään kaiken muun toiminnan (pienin askarteli lumitähtiä ikkunoihin..) ohessa pessyt pyyhkeet (95-asteessa, kestää melkein kolme tuntia), naputellut melkein koko halvatun informaatiolukutaitojutun valmiiksi (enää puuttuu sopivien kohtien poimiminen tekstin tueksi ja lähteiksi), leiponut korvapuusteja keskimmäisen kanssa (köksän kotiläksy) ja katsonut pienimmän kanssa Guardians of the Galaxyn samalla neuloen melkein puolet kummipojan villatakin takakappaleesta. 

Keskimmäinen teki taikinan itse, kerroin vain mitat ja järjestyksen

Lopputulos. Olivat maukkaita.

Kai se tästä vähitellen. Joku lukko aukesi tuon kirjoitushomman suhteen ja nyt olen suorastaan täpinöissäni. Viikko sitten väänsin itkua mokomasta tässä vaiheessa iltaa. 

Ja nyt ajattelin mennä katsomaan Hobitti-elokuvaa.. niin. Pitäähän ne kaksi osaa kerrata ennen kuin menen kolmatta katsomaan. Krhm.2 kommenttia:

 1. Keskimmäinen on synnynnäinen kondiittori!
  Olen nimittäin nähnyt ja tietysti syönytkin monen ikänsä leiponeen naisen tekemiä korvapuusteja eivätkä ne ole olleet läheskään noin hyvän näköisiä. Pitkäaikainen kokemus on nimittäin osoittanut että ulkonäkö korreloi hyvin vahvasti maun kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun pojat tekee kauniita ja maukkaita pullia. Mun omat on maukkaita mutta ruttuisia ja monen muun taas kauniita mutta mauttomia :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)