keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Keksiviikkoa

Eilen en jaksanut päivitellä, ei kyllä ollut mitään asiakaan kai. Eilen kyllä leivoin keksejä ja jäi niitä tällekin päivälle.

suklaa-kaurakeksejä

Eipä tänäänkään ole sen kummempia. Tai no.. yksi asiakas tuli itkien valittamaan toimiston henkilöstä, onneksi työkaveri sai sen rauhoitettua ja asian selvitettyä. Oli oikein asiakaspalvelun kukkanen ollut tiskissä ilmeisesti.

Kirjoitin myös huomista työsuojelukurssia varten kurssitehtävän valmiiksi ja lupasin laittaa sen myös pomon s-postiin.. Muistin asian kotimatkalla sillä seurauksella, ettei se ollutkaan tikulla vaan työkoneella. Prkl sanon. Lisäksi pääsi ärräpää, kun esikoinen oli ollut ilkeä keskimmäiselle.

Mitähän muuta.. Ainiin, sain parin viikon takaisesta tentistä kolmosen! Se oli siis se informaatiolainsäädäntö ja -etiikka. Toisaalta se oli kyllä minusta aika helppo, mutta saa nähdä kuinka käy parin viikon kuluttua, kun on informaatioresurssien tentti. Siinä sitä hymy hyytyy.

Neuleyhteisön keskustelupalstalla olemme jutelleet salmiakista ja juomakulttuureista. Ihan mielenkiintoista ja tänään eräs ihana antoi linkin berliiniläiseen salmiakkikauppaan!

Nyt taidan mennä nukkumaan, että pysyn huomenna hereillä kurssilla. Ärtsyä istua koko päivä kuuntelemassa siellä, onneksi menen sen jälkeen elokuviin kaihden isomman pojan kanssa.

4 kommenttia:

 1. Teidätkö, mä en tiedä miten mun kävis jos pitäis tänä aikana hankkia tutkinto uudelleen. Jotenkin tuntuu, että aikanaan sekin oli helpompaa, asiat yksinkertaisempia ja kokonaisuus paremmin hallittavissa

  (Aloitin siis 1991 opintoni ;-)

  Onneksi on vakituinen työpaikka eikä - ehkä - tarvitse enää koskaan hakea uutta työpaikkaa taikka vaihtaa alaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mä olen nyt parempi opiskelija kuin silloin parikymppisenä. Mutta vakipaikka on kyllä hyvä olemassa.

   Poista
 2. Onnittelut hyvästä tuloksesta, kolmonen on kova numero ja en mä jaksa uskoa että sulla tulee jatkossakaan vaikeuksia koska sä olet mitä olet. Silkkaa energiaa :D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)