torstai 20. marraskuuta 2014

Dystopiaa

Työsuojelu oli ihan kiva Harmillista vain on se, että se loppuu juuri kun porukka on tullut tutuksi ja päästään juttuun mukavasti. Toisaalta kaikki ovat sen verran kokeneita (=keski-ikäisiä), että uskaltavat avata suunsa oudommillekin.

Kysyin erästä asiaa, joka jäi vaivaamaan aiemmasta työpaikasta ja se oli kuten olin arvellutkin, minua oli syrjitty. Suoraan sanottuna ihan selkeä nakki. No.. äänestin aikoinaan jaloillani, joten se siitä.

Kurssin jälkeen käväisin töissä ja sitten menin poikia vastaan, ehdimme Matkijanärheenkin ihan hyvin. Leffan alussa joku lipunrepijäpojista piti niin hauskan spiikin, että sai aplodit katsomolta. Se oli oikeasti tosi kiva, epävirallinen ja rento muistutus siitä, että leffan kuvaaminen kännyllä on laitonta ja muuta hauskaa jupinaa. Pisteet Finnkinolle :)

Kotimatkalla metrossa istui joku niin hirvittävä hajuhemmo, että koko vaunu haisi ihan sille itselleen. Kaikki muut pitivät kättä naaman edessä ja joka pysäkillä ihmiset haukkoivat henkeä saadakseen raitista ilmaa edes vähän. Mikä nautinto..

Vanha piisi, mutta ihan ookoo. En saanut tuosta bloggerin YT-liitännäisestä sitä, mitä oikeasti halusin joten pitää tyytyä sitten tähän.


6 kommenttia:

 1. Voi Puskissa, mä en toisaankaan tarkoittanut sua sillä huuteluavautumisella. Sä oot mun lemppari Puskista puhuja ;-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihan joo, seuraa enemmän kirjaa kuin aiemmat osat. Kirjat ovat todella hyviä.

   Poista
  2. Okei, täytyypä käydä katsomassa jos tässä ehtii, tulevaisuus kun todennäköisesti (työt) ratkeaa viimeistään maanantaina.

   Poista
  3. Joo, kyllä se on ihan katsottava pätkä. Aaah ja mulla alkaa olla 9-luku kasassa. Melkein.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)