maanantai 20. lokakuuta 2014

Uusi viikko alkaa

Viikonloppu meni; lauantaina yksi meni metsään, mies meni katolle ja keskimmäinen leipoi mustikkapiirakkaa ja pullaa. Pienin hankki skypekaverin Filippiineiltä. Kummipoika ja äitinsä kävivät kylässä, mies tuli katolta (ehjänä) ja lapsi/esikoinen metsästä. Esikoinen sai naapurintädiltä lahjaksi venäjän armeijan ulkoilupuvun. Aidon. Että joo..  Jaa niin sunnuntaina en tehnyt mitään eli kertasin tenttiin huonosti ja ripustin pyykkiä ihan samperisti. Sen voisin ulkoistaa. Voin kyllä pestä pyykkiä ja silittää, mutta se helkkarillinen ripustaminen, kun joka ainut sukka ja kalsari on nurinperin ja ja ja aaaargh. En tykkää.

Tänään kävin vetämässä kilsan altaassa 32 minuuttiin, mikä on sinällään ihme kaiken viikonlopun syömisen jälkeen. Hyvä, ettei vedet tulleet ylös altaasta, kun meikä meni sinne.

Töissä oli rattoisaa. Heitin yhden rehun jäänteet pihalle ja laitoin uudet mullat pistokkaan kera ja kastelin muut rehut, ihmettelin erilaisia tuntilistoja ja muistelin kuukauden takaista kurssia, joka jatkuu huomenna. Muovitin, autoin asiakkaita, leikin puhelimella jne jne ihan normi työpäivä.. ehdin jopa kirjoittaa pari lausetta 9:ttä lukua.

T niin kuin ratikka

Taidan lähteä petiin. Aamulla pitää olla kukonlaulun aikaan jo koulutuksessa. Voi elämä.. *etsii tulitikkuja valmiiksi* Loppuun taattu korvamato.
5 kommenttia:

 1. Sulla on sama ongelma pyykinripustamisessa kuin mullakin - sukat kun pitää olla pareittain, jalkaterät samaan suuntaan ja vaatteet vimpan päälle suorassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mies saa meillä laittaa kalsarit ja sukat, ja mä puren hampaita yhteen etten menetä sitäkin apua ;)

   Poista
 2. Supi -koulutusta vaan kehiin, niin johan sukkastressi helpottaa. Meillä ainakin helpotti, kun voi nostella sukat koukuista narulle kuivumaan ja jokainen itse vastaa siitä, miten päin ne on siihen supiin kiinnitetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä jaksa ruveta enää sukista huutamaan, kun nuo jo hoitaa tiskikoneen. Kiitos kuitenkin :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)