perjantai 17. lokakuuta 2014

Kyldyyria

Kulttuuria juu on tullut harrastettua.

Eilen olimme koko perheen voimin nauttimassa Kaupunginteatterin 'Sarjahurmaajista' eli ap. nimeltään 'Ladykillers'-esityksestä. Se oli varsin hauska, pieninkin jaksoi hyvin ja selvästi näyttelijätä vähän hänen jaksamisestaan peilasivatkin kappaleen imukykyisyyttä, koska olimme ensimmäisellä rivillä. Pirkko Mannola oli ihana ja Asko Sarkola unohteli sanojaan. Miehen vieressä istuva apuohjaaja-täti oli kuulemma manaillut puoliääneen :D Mutta meillä kaikilla oli niin mukavaa.

Tänään käväisin katsomassa 'Dracula untold'-elokuvan ystäväni ja keskimmäisen pojan kera. Sekin oli varsin nautittava ja olin jopa positiivisesti yllättynyt. Pätkä ei ollut ollenkaan sellainen verenhimoinen raakuuksilla mässäily, kuin olisi voinut kuvitella, vaan varsin inhimillinen kertomus miehestä, joka rakasti perhettään ja kansaansa. Puvustus oli upea, slaavilaistyyppinen ja koko juttu ihan oikeasti varsin hyvä myös kuvauksellisesti.

Lopun 'twist' oli myös varsin mielenkiintoinen.. saa nähdä saammeko kakkososan joskus. En panisi pahakseni :)

Muuten en olekaan tehnyt juuri mitään, lähinnä kirjoittanut ja surffannut. Opiskeluhommia pitäisi ehtiä hiukan katsoa jossain välissä, mutta onhan tässä vielä aikaa... Eilen illalla eräs henkilö yritti kaataa twitterin laittamalla uuden selfien itsestään. Voin sanoa, että hetken kaipasin paperipussia.


2 kommenttia:

 1. Vai oli Untold hyvä? Minä kun olen trailereita katsellessani saanut sen kästityksen että se on taas yksi surkea yritys tehdä vanhasta aiheesta uusi tulkinta mutta luotan sun arvostelukykyysi ja aion käydä katsomassa sen het kun ehdin.

  Kävin katsomassa Herra Armitagea ja niitä kaikkia oh my godeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkäsin Untoldista kovasti. Voin suositella.

   Jooo.. siitäkin on jo saatu jonkinlainen keskustelu aikaiseksi fandomissa, lähinnä siitä miten yli-innokaat fanit 'pakottavat' idolinsa tekemään asioista puoliväkisin. Minusta hra A oli ihan huumorilla mukana, hänellä on varsin hupaisa huumorintaju :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)