perjantai 28. maaliskuuta 2014

*rumasana*

Jalka meni taas pahaan kramppiin. Aamulla se oli suht hyvä, uskalsin jopa imuroida. Ehkä sitten yritin liikaa, mutta juostessani metroon Pienimmän kera leffasta lähtiessä jalka otti nokkiinsa. Nyt pystyn tuskin kävelemään.

Kotiin tultua laitoin siihen Piroxenia ja vedin pari Ibumaxia, lisäksi koivessa on villainen säärystin ja villasukka jalassa. Vituttaa kuin pientä oravaa, jonka käpy on jäässä.

Lisäksi pojat tappelivat siitä, kenen vuoro on siivota kissan yökki ikkunalaudalta ilmoitettuani, että minä en siihen nyt pysty eikä mieskään muilta hommiltaan. Pistinpä sitten nupit kaakkoon Amorphiksen kera. Tapelkoot.

Paha mieli.


6 kommenttia:

 1. Pitäiskö perustaa meidän jalkavaivaisten klubi? Siellä voimme rauhassa harjoitella käsillä kävelyä, tykkäsin siitä lapsena, kun joku piti jaloista kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen ajatus. Saisimmekohan jotain työllistämisavustusta apulaisten palkkaamiseen? :)

   Poista
 2. Mikä jalkaasi vaivaa? Kuulostaa tosi ikävältä vaivalta.
  Pikaista toipumista kuitenkin toivottelen.

  VastaaPoista
 3. No voi helvetti :/
  Onko kyseessä hermopinne eli onko sulla ollut aiemmin ollut ongelmia tämän saman vaivan kanssa vai tuliko tämä ihan yllättäen?
  Parantavia pusuja laitan tulemaan oikein isosti jos vaikka auttais ees vähän <3

  VastaaPoista
 4. Simpukka ja Paimen, ilmeisesti iskias on ottanut jostain oudosta asennosta itseensä ja se johti pohjelihaksen pahaan kramppiin parisen viikkoa sitten. Aina välillä jalka on melkein kunnossa, mutta sitten tulee taas joku yllättävä asento ja se menee uudestaan kramppiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Krampit ovat tosi ikäviä ja eukko kärsii niistä jatkuvasti vaikka imuroi Emgesania ja muita valmisteita kaksin käsin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)