torstai 27. maaliskuuta 2014

Kaveri

Aamu oli kaunis, tuntui aivan toukokuulta paitsi, että olisi voinut olla hiukan lämpimämpi. Töissä oli kivaa jne jne, kunnes sain Wilmaviestin Pienintä koskien. Säikähdin, että lapsi on taas törttöillyt mutta eipäs.

Opettaja kirjoitti viestissä, että ruokajonossa joku luokan pjista oli sanonut Pienimmälle, että se ei olisi saanut edes syntyä ja tästä oli Pienimmälle tullut kamalan paha mieli. Ope oli heti puhunut poikien kanssa ja asia oli sovittu, mutta hän laittoi viestiä tuon toisen pojan vanhemmille ja meille, että tiedämme, mistä on kyse, jos lapsi puhuu tästä. Minähän tietysti järkytyin tosi pahasti, mutta Pienimmän soittaessa koulun loppuessa kysyin vain, että miten meni ja miltä nyt tuntuu eikä tuo ollut yhtään pahoilla mielin enää, koska ope oli heti jutellut ja selvittänyt asian.

Illalla mies tuli metrolle vastaan ja kysyin sitten autossa, kun vietimme sitä kuuluisaa kahdenkeskistä laatuaikaa sen viisi minuuttia mitä ajomatka kestää, että oliko se jutellut lapsen kanssa ja olihan tuo. Mies oli kysynyt Pienimmältä, että mitä tapahtui ja Pienin oli vastannut, että hänellä on uusi kaveri. Eikä siitä sitten puhuttu sen enempää.

Ihan hyvä, että asia meni näin :)

Minullakin on uusi kaveri, nimittäin erään tosi mukavan luentokaverinaisen kanssa kuljemme aina yhdessä metromatkat. Hän pääsisi useammallakin metrolla kotiinsa, mutta odottaa aina kanssani Mellunmäkeen menevää junaa, että voimme jutella matkalla. Oikein mukavaa :)

Loppuun hiukan huumoria.
7 kommenttia:

 1. Lapset ovat julmia mutta toivotaan että tuo juttu jää tuohon ja koska sä tiedät että mä olenm pelkästään tiedohaluinen enkä utelias, niin olisin kysynyt onko tämä sun uusi kaveri kevättä rinnassa tyyppi vai onko hän naisimmeinen?
  Niin, ja anna rakas anteeksi niiden vastaamattamien s-postien johdosta, mä lupaan päivittää hommat ajatantasalle heti kun pääse kotikorsuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkös mä kirjoittanut, että nainen *tihrustaa*.

   Mitkä s-postit? Olet nyt ihan rauhassa ja kasvata evät :)

   Poista
 2. Auts. Meillä aikoinaan tenavalle sanoi vanhempi kaveri iltsussa että lapsella on ruma naama. Harmillisesti kuultiin vasta paljon myöhemmin ja sen asian korjaaminen oli melkoisen työn takana. Siis sen minäkuvan saaman kolauksen.

  VastaaPoista
 3. Esimerkillista toimintaa opettajalta ja mä toivon täällä kovasti, ettei jää painamaan Pienimmän mieltä.

  Mainiota viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuossa koulussa on aina oltu tiukkoja kiusaamisen yms suhteen, jo ennen kuin siitä tuli KiVa-koulu. Ope on mun mieleinen :)

   Kiitos samoin :)

   Poista
 4. Ei ne lapset ajattele, mitä ne puhuu. Ihan hirveän julmia asioita ne toisilleen laukoo. Erityisesti tytöt.
  Hienosti ope kyllä joiti tilanteen ja hienosti poika asian otti..

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)