torstai 24. lokakuuta 2013

Messuilla

Kävin tänään töiden jälkeen kirjamessuilla. Kuten aina, tapasin siellä erään opiskeluaikaisen ystäväni, joka asuu kauempana täältä. Meillä oli oikein mukavaa, juttelimme kaikenlaista ja myös perheistämme.

Kirjoja en löytänyt. Tai paremmin sanottuna en ostanut. Yhdestä otin kuvan, jotta muistan sanoa sen joulupukille. Kirjojen asemesta löysin ihania englantilaisia cheddareita ja lämpimiä karjiksia kotiinkannettavaksi. Ostin myös yhden tupla-cd:n yhtyeeltä, jota aikoinaan kukaan muu tietääkseni ei kuunnellut. Nykyään sekin on kulttimaineessa.

Ja kuten olette ehkä huomanneet olen iskenyt tuohon sivupalkkiin vihdoin Hobittilaskurin. IIIH!! Enää 47 päivää! Yllättäen Suomi on ensi-illoissa ensimmäisten joukossa, kerrankin!! *etsii paperipussin*

2 kommenttia:

 1. Enhän minä mikään utelias ole mutta olisnpahan vaan halunnut tietää että mikä mahtaa olla se joululahjaksi toivomasi opus?
  Muistan vanhat joulut (alle kakskymppisenä) kun vielä tuli luettua oikein paljon, niin joulut tuntuivat hienoilta kun sai syventyä joululahjaksi saatuun kirjaan ja vieressä on armoton vati suklaata + muita herkkuja - se oli jotain se!

  Hobbilaskuri on kyllä hieno, jopa niin hieno että taidan käydä nappaamassa vastaavan ja laitan sen laskemaan vaikkapa....jotain omituista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo, minkä kuvasin, oli Mimmi Lehmä ja Varis-sarjaa, mutta itselleni olen toivonut Peter von Baghin uutta 'Chaplin'-kirjaa. Lapsuuden joululomat tosiaan kulivat lukiessa :)

   Eikö olekin? *täpisee hieman*

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)