maanantai 9. syyskuuta 2013

Jaa että mitä

En keksi mitään, mistä kirjoittaisin. Siis tämän blogitekstin. Näin on käynyt viimeaikoina useasti, jos keksinkin jotain, niin varmasti unohdan sen siihen mennessä kun pääsen koneen äärelle.

Viikonlopun vietin istuen auringossa pihalla ja lukien Kalevalaa. Juu, luitte oikein. Kalavaletta. Jota en ole koskaan lukenut. Kuten en ole lukenut Seitsemää veljestäkään. Ja nyt pitää lukea ne molemmat ja kymmenen muuta juttua ennen lokakuun puoliväliä ja vielä tenttiä ne. Voi elämä, minne menit... Niinno, siis hulluja on monenlaisia ja tässä istuu yksi.

Hulluudesta puheenollen neulon sukkia eräälle kääpiölle (ehkä olen tämänkin jo kertonut täällä?). Ilman niitä halvatun palmikoita olisin jo varmaan lopettanut, sillä yksistään terän pituus (se tylsin osio sukanteossa) on 25 cm ennen kavennuksia. Että ovat isojalkaista porukkaa nuo mokomat kääpiöt.

Viikko sitten, samaan aikaan kuin aloitin työt, aloitin jälleen karpimman elämän. Minulle on ihan sama, miten muut laihduttavat, mutta minun elimistölleni tämä sopii parhaiten. Sokeriaddikti kun olen, paras keino on lopettaa nopeiden hiilareiden syöminen. Se kun nimittäin menee mulla ihan överiksi tosi nopeasti. Sen verran varoitan, että mä en jaksa alkaa provosoitumaan sitten mistään kommenteista. Evvk.

Sain sentään jotain tähän täytteeksi. Ettette vallan luule meikäläisen hyytyneen bloginpitämiseen. Vielä olisi pari tuntia iltavuoroa jäljellä. Olikin pitkä päivä, lähdin aamulla pienimmän kera puoli kasilta kotoa ja kävin uimassa sen vakituisen kilometrini 32 minuutissa. On muuten aika hyvä saavutus kesän jäljiltä ekalla uintikerralla, minusta.

Huomenna taidan pyöräillä töihin. Jos vain ei sada.  Loppuun Ellietä, tykkään hänen äänestään kovasti. Piisitkään ei ole hullumpia.

5 kommenttia:

 1. Sukan kutominen kuulostaa ihan syksyltä. Siis minun mittapuullani. Syksyisin iskee jostakin syystä tarve tehdä sukkapari tai kaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nykyään neulon melkein kaikkea muuta kuin sukkia, ne ovat oikeastaan liiankin helppoja :)

   Mulla alkaa neulomiskausi näin syksyllä, kun ilmat viilenee. Kesällä en pysty neulomaan ollenkaan, kun käpälät hikoaa niin törkeästi.

   Poista
 2. Meneekö sukat samalle jolle teit ne lapaset? (vai muistanko taas väärin?)
  Nainenhan on timmissä kunnossa kun tuota uintiaikaa tarkastelee ja voin rehellisesti tunnustaa että tuskinpa meikäläiseltä taittuisi tuo matka lähellekään sun aikaasi. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi sanomatta että Kalevala on ihan hyvä teos - varsinkin kun sitä voi lukea lyhyinä pätkinä ilman pakkoa :D

   Poista
  2. Eei mene.. Ääh.. Paljastetaan nyt sitten, että ne menevät pääkääpiölle :D Herran kavio on kokoa 46. Auh.

   Kiitos vain uintikehuista :) Viime syksynä aloittaessani uimisen pitkästä aikaa mulla meni kilometriin 38 minuuttia eli jonkin verran on parantunut aika.

   Kalavale.. jääköön sanomatta :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)