perjantai 14. kesäkuuta 2013

Perjantain ratoksi

Aamupäivällä kävin nuorimmaisen kanssa kouluuntulotarkastuksessa ja oli oikein hauskaa, sillä terkka on aiemmin ollut poikien neuvolatäti. Juttelimme kaikista ja kaikesta, nuorimmainen toimi kuin unelma ja vastasi hienosti kysymyksiin eikä pelännyt. Oli hyvä käynti.

Tein kotihommat eli imuroin ja lauleskelin Marsin poikien kanssa ammuvainaan äänellä, tiskasin ja silitin. Silittäessä on mukava kuunnella kuunnelmia, tarkemmin sanottuna Cabin Pressurea. Kuuntelen sarjaa nyt toista kertaa, aina vain jaksaa naurattaa.

Loppuillan olen koomaillut ja katsellut vesisadetta. Koska meillä ei ole katsottu telkkaria vuosikausiin en aina tiedä tv-sarjoista ja niinpä tämäkin oli hauska yllätys. Flight of the conchords, jonka toinen puolikas Bret Mackenzie on myös haltia Lindir sekä Hobitissa että Tarussa. Jotenkin hupaisaa. Niin... unohdin sanoa, että aloin kaivata tenoja katsellessani tätä videopätkää.2 kommenttia:

 1. Nuorimmainen aloittaa koulutaipaleensa joten menestystä toivotan.
  Kuunnelmat ovat hyviä, suurin osa ja niitä kuuntelee mielellään silloin harvoin kun on aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Mun ongelma kuunnelmissa ja äänikirjoissa on se, että alan lukea jotain muuta jos yritän kuunnella tekemättä mitään samalla. Nyt olen keksinyt, että kotihommat sujuvat paljon hauskemmin niiden kanssa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)