perjantai 14. joulukuuta 2012

Kissamaista menoa

Totesin jälleen olevani puuma. Sikäli se ei minua haittaa, koska sehän vain pitää mehut liikkeessä, mutta ehkä vähän ihmettelen välillä kuinka voinkin ihastua aivan päättömästi ja nopeasti ties kehen.

Viimeisin ihastus on nyt eräs kääpiö. Siis elokuvakääpiö. *huokaus* Kuten olen joskus sanonut, voisin niin mielelläni muuttaa Keski-Maahan... Mutta palatakseni kääpiöihin, nämä veljekset ovat elokuvan parasta antia ja erityisesti tuo vaalea Fili. Hänellä on se tietty pilke silmissään ;)

Katsokaa vaikka, eikö vain olekin tässäkin? Onneksi en kuulu tuon alan ihmisiin eikä ole pelkoa, että koskaan häntä tapaisin. Se voisi olla noloa. Pyyhkisin kuolaa rinnuksiltani ennen kuin ehtisin sanoa mitään järjellistä.

*huokaus* Taidan mennä kylmään kylpyyn. Lähetin eilen Salarakas nro1:lle jouluntoivotukset. Tosin naamioin sen työasiaksi. Voi itkut.
12 kommenttia:

 1. Taitaa olla Puskiksella kevättä rinnoissa jo nyt, vaan älä välitä sillä se on hieno tunne ;D
  Puuma sinä olet ollut aina...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se :P Ja kyllä jo yli vuosi sitten työkaveri olisi muistanut minua Puuma-merkkisisllä salmiakeilla, jos sellaisia olisi :D http://puskissa.blogspot.fi/2011/09/synttaripaiva.html

   Poista
 2. Huhhuh, ei voi kun huokailla, pantterille. ;D
  Nauratti oikee toi kuolan valumiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itse en oikein tiedä itkisinkö vai nauraisinko. Aina olen ollut helppo ihastumaan :D

   Poista
 3. Niihän siinä välillä käy. :)

  No, eipä tuommonen maailmaa kaada.

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta ennätin tänne lukemaan, ja voi vide, mä niin ymmärrän sua Puskis! Oon ihan samanlainen hetkessä ihastuja! Tota kääpiötä nyt en kuitenkaan mene katsomaan kun se on vaan leffatyyppi. Mutta pistäthän tänne tulevaisuudessa kuvia myös muista ihastuksen kohteista, si?

  Heh, en olekaan toooosi pitkään aikaan alkanut kenet-sä-ottasit-näistä -leikkiä. Ehkä viimeks 15-vuotiaana. Siitä vois tuunata semmosen kisan, että sä lataisit tähän viiskytä randomia naamaa ja sitten me muut saatais arvata, että keneen sä oot ihastunu! Vitsi se olis kivaa!

  Sitä odotellessa, voiskin taas kattoo nuo hellyyttävät Simon's Cat -pätkät. Kauheeta että mä olin täysin missannut ton uusimman, kiitos kun laitoit sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simon's cat on mulla seurannassa, koko perhe rakastaa sitä :D

   Ja tekstissä oli alempana linkki kuvaan siitä kääpiön näyttelijästä ;)

   Poista
 5. Hei siis mä olen ihan tosissani innoissani tuosta miestennaamajutusta, ei ollu mitään sarkasmia tms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, minusta se oli hauska idea vaikkene hkä välttämättä sitä toteutakaan :)

   Täältä voit katsoa mun 'Paholaisen tusinan': http://puskissa.blogspot.fi/2012/05/likainen-tusina.html

   Poista
 6. Hmm, hyvä tusina, vaikka joudun myöntään etten kaikkia tuntenu *nolostuu* Mutta Javier Bardem on jumala!! Oletko, olethan, nähny espanjalaisleffan "Biutiful" missä se on leading man? Se on upee leffa, rujo ja kaunis... niinku Javierkin. Tai no, se on oikeestaan vaan kaunis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä hätää ja Javier on :) 'Biutiful' odottaa mulla kotona katsomista (edelleen), mutta muuten olen nähnyt monta Javierin leffoista. Almodovarin elokuvissa hän on mielestäni aivan ihana, samoin 'Rakkautta koleran aikaan' oli kaunis elokuva. Aina joskus mietin, miten onnellinen Penelope onkaan :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)