maanantai 5. marraskuuta 2012

Vesi

Nyt kun ei oikein mikäänlainen ajatus liiku pään sisällä (ulkopuolesta en tiedä), niin tuli mieleeni puhua vähän vedestä.

Minä pidän vedestä. Erityisesti sisäisesti nautittuna se auttaa pitämään verenpaineet tarpeeksi ylhäällä, etten pökerry pitkin. Myös janonsammuttajana se on ykkösvaihtoehto. Pidän vedestä myös uidessa, se on erinomaisen mukava siihen hommaan. Dyyneillä voisi olla hankala uida. Lisäksi olen huomannut uidessani, että ajatukset tuntuvat myös virtaavan jotenkin kevyemmin ja ongelmat (jos sellaisia joskus on) selkiytyvät.

Joskus pikkutyttönä lukiessani Peppi Pitkätossuja päätin, että kastan varpaani kaikkiin seitsemään mereen jos se vain mitenkään onnistuu tämän elämän aikana. Nyt on käynyt niin mukavasti, että ne seitsemän merta ovatkin kutistuneet kolmeen. Ja ne olenkin jo suorittanut :P  Tosin niiden lisäksi olen uinut Välimeressäkin ja kahlannut Meksikonlahdessa. Pohjoinen jäämeri jäi kastautumatta, mutta sen voi varmaan korvata tunturijärvellä?

Minä en pidä vedestä silloin, kun sataa. Olen sen verran kissaluonne, että mieluiten katson (kuivista) sisätiloista sadetta enkä mene sinne ehdoin tahdoin itseäni kastelemaan. Tosin vihaan sadetakkeja ja sateenvarjoja, joten mieluiten sateen sattuessa ja joutuessani ulkotiloihin, puen päälleni jonkin muun vettäpitävän varustuksen kuin sadetakin.

Pitääkin vissiin soitella mies hakemaan minut metrolta tänään, sade-ennustus näytti aika mojovalta.

Loppuun vielä mielestäni paras versio sen yhden pellen piisistä. Kannattaa katsoa :)


5 kommenttia:

 1. Vesi on hieno elementti ja joskus kun kesällä sataa oikein paljon niin se ei kastele lainkaan, siis samalla tavalla kuin syksyinen, kylmä sade. Vesi on ehdottomasti paras juoma janoon, siinä olen täysin samaa mieltä. Toi On the Rocks'in video oli hemmetin hauska :D Oikeesti, äijät veti ihan huikeesti vaikkakin kieli poskella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellainen kevyt kesäsade on oikein mukava vaikka olisi ulkonakin.

   Se on yks mun suosikeista :) Se on Oregonin jonkun yliopiston accapella-kuoro.

   Poista
 2. Daa, kävin tsekkaamassa niiden esittelyvideon :)

  VastaaPoista
 3. Vesi on minun lempielementtini!
  Uiminen kesäsateessa järvessä, se on ihanaa;) Avantouinti taas on omanlaisensa nautinto.

  Eikä mikään maistu janoon niin hyvältä kuin vesi;)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)