torstai 22. marraskuuta 2012

TuoreravintoaTyhmä blogger ei suostu lisäämään tätä tuohon postin jatkeeksi, joten aloitetaan musiikilla sitten.Meillä syödään jonkin verran kasviksia, luultavasti aika normaalisti vaikka pyrimmekin niiden käyttöä lisäämään. Iduista en ole mitenkään hurjan innostunut, mikä luultavimmin johtuu siitä kun nuorempana kuulin niistä helposti saavan salmonellaa. Joistain siis, en muista enää mistä.

Kesällä olen kasvattanut tomaatteja ja muita yrttejä pihalla suht hyvällä menestyksellä. 

Joka tapauksessa tänä aamuna hämmästys oli melkoinen, kun esikoinen otti kahvimukinsa pois tiskipöydän ylimenoaukon päältä. Sieltä kurkkasi tällainen.
Koska minulla oli hieman kiire töihin, otin rehusta kuvan ja lähetin sen miehelle s-postitse päästyäni kustannuspaikalle. Ei saatu tuoreravintoa siitä, mies kitki kasvimaan.

Ah niin.. minut löytää Pinterestistä jos haluaa. Nimeni siellä on Nokisuu.

7 kommenttia:

 1. Kasvikset ja kaikki rehut ituja myöten ovat hyviä. Usein tehdään salaattia johon kuuluu rehuja ja sitten ruoka -aineeksi joko kanaa tai tonnikalaa. Very good ja sitä menee helposti sellainen iso kulho illassa.

  Vai että Pinterest, hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rehut on pop :) Jos haluat löytää mut sieltä, niin kokeile etsiä Nokisuuta ;)

   Poista
 2. Sinne tarttee kirjautuu ensteeks...murr...pinterestii ja mikähän sekin on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen leikekirja, se ehkä kuvais sitä parhaiten. Tuohon ylemmäs laitoin Pepposelle millä nimellä mua voi etsiä :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Pääsin mä sit lopulta sinne. Samanlainen kissahullu oot ku mä.... :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)