keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Minusta

Neon yllyttämänä päätin minäkin kirjoitella sen 16 asiaa itsestäni. Osa lienee jo tuttujakin, jos on yhtään seurannut näitä jorinoita.

1. Rakastan kirjoja ja luen jatkuvasti, kaikkea mahdollista.
2. Päätin kuusivuotiaana haluavani kirjastotädiksi, sillä kirjastossa saan työskennellä kaikkien ihanoiden tarinoiden vaikutuksenalaisena.
3. Uskon aiempiin elämiin, kuten myös joulupukkiin.
4. Saan etiäisiä ja näen enneunia.
5. Olen käynyt akupunktiossa, Shiatsuhoidossa ja Rosen-terapiassa iskiasvaivojeni vuoksi, johon lopulta kaikken parhaan avun sain syvärentoutuksesta hypnoosin avulla.
6. Ollessani kolmannen poikamme kanssa kotiäitinä opiskelin Avoimessa yliopistossa yleisen kirjallisuustieteen peruskurssin ja informaatiotieteen peruskurssin.
7. Käytän paljon sosiaalista mediaa.
8. Olen roikkunut noin 14 vuotta samalla keskustelupalstalla.
9. Rakastan kissoja ja lohikäärmeitä.
10. Katson mielelläni vanhoja Star Trek- ja Babylon 5-tv-sarjoja. Kaikki muukin scifi ja fantasia uppoaa hyvin.
11.Musiikkimakuni on erittäin laaja ja monikirjoinen.
12. Olen ujo, mutta työskentelen ihmisten parissa.
13. Olen hyvä leipuri.
14. Teen parempaa makaronilaatikkoa kuin mies.
15. Tykkään halkojen hakkuusta ja saunomisesta.
16. Harrastan korttiaskartelua ja swappaan art decoja.

ja vielä lisäkohtana salaisin paheeni

17. Naureskelen JTuksulle :P

No niin.. Jospa lähtisin tutustumaan Pinterestin saloihin...
15 kommenttia:

 1. Hienoa Puskis, näistä minä tykkään!
  Kohdasta 6 nostan hattua, tosi hienosti tehty siinä kaiken muun touhun keskellä, kohdat 10, 11 ja 15 ovat yhtäläisiä oman itseni kanssa ja kohdan 12 alkua en usko -sinäkö muka ujo!
  Kiitos, nämä on mukavia juttuja kun tietää toisesta edes vähäsen :)

  VastaaPoista
 2. Olen mä ujo, sitä ei tosiaan vaan kukaan usko :D

  VastaaPoista
 3. No en usko, jutuista päätellen olet varsinainen ekstrovertti luonteeltasi. Voin sieluni korvin kuulla sun naurun kälätyksen :D

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän entisiin elämiin uskomisen, mutta joulupukin kohdalla emme jaa uskoamme. Toisaalta uskon yksisarvisiin, keijuihin, menninkäisiin ja muihin taruolentoihinkin, niin miksi en joulupukkiin. Hitsi, entä jos se on sittenkin olemassa? Sitä paitsi juuri äsken kirjoitin joulupukille, että haluan joululahjaksi lihavan tilin ja solakan vartalon eikä päinvastoin, koska viime vuonna pukki sekoitti toiveet. Miksi kukaan kirjoittaisi punanuttuiselle, johon ei edes usko? ;)
  Se on kovin vaikeaa olla ujo (ja sosiaalisessa ammatissa), kun kukaan ei koskaan usko. Vaikka mitäpä me siinä menetetään, jos toiset ei usko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki menninkäiset sun muut ovat toki olemassa, siten myös joulupukki :)

   Niinpä, mehän puhuimme tästä joskus :)

   Poista
 5. Yllättävää, aika pal samaa ku mussa.2,3,4,7,9,10,11,12,15...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä samanmieliset komemntoivat paljon toisilleen :)

   Poista
 6. Useampi kohta sopii minuunkin, mutta tuohon vitosen aihepiiriin suhtaudun skeptisesti. En väitä, että kaikki vaihtoehtoiset hoidot ovat huuhaata, mutta kun olen töissä kuunnellut aikas paljon (=liikaa) aiheesta innostuneen työkaverin höyryämistä, niin eipä tulisi mieleeni muutamaa hoitoa edes kokeilla. Kieltämättä paljolti myös sen perusteella, että niiden uskottavuutta vähentää myös mainittu tiedonlähde. Akupunktiota voisin kyllä kokeilla, jos sillä vaikka pääsisi eroon tästä päänsärystä, jota työnteko aiheuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. siinä vaiheessa, kun iskiaskipu on jatkunut yli 10 vuotta joak päiväisenä ristiselästä vasempaan isovarpaaseen, niin on valmis syömään vaikka pieniä kiviä kunhan pääsee siitä riesasta eroon :)

   Poista
  2. Tuollaisessa tilanteessa on erittäin ymmärrettävää kokeilla kaikenlaista. Mutta sitä en ymmärrä, että mennään huvin vuoksi vaikkapa iirisanalyysiin (täyttä huuhaata, sanon minä) katsomaan, jos vaikka löytyisi jotain.

   Poista
  3. Se kuulostaa kyllä aika mielenkiintoiselta :D

   Poista
  4. Niin ja akupunktio auttaa jonkin verran varmasti päänsärkyyn. Arveletko tarvitsevasi purentakiskon? Se auttoi minulla jatkuvaan päänsärkyyn (työpaikan vaihdoksen ohella).

   Poista
  5. Tämä päänsärky ei taida olla hammasperäistä, vaan ilmestyy työpäivän aikana. Purentakisko minulla on ollut joskus vuosia sitten ja tällä kerralla jännitykset ovat aivan eri paikassa kuin silloin. Ehkä pitäisi kokeilla sitä akupunktiota lihasjännityksen laukaisemiseen.

   Poista
  6. Kokeile, ei se ainakaan pahemmaksi voi mennä. Kuukkeloi lähin :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)