perjantai 30. marraskuuta 2012

Miehet sukkahousuissaan

Noin kerran vuodessa koetan sivistää lapsiraukkojani. Tosin nyt esikoinen ja keskimmäinen jo kieltäytyivät kunniasta, mutta onneksi pienintä vielä kiinnostaa. Menen hänen kanssaan balettiin katsomaan 'Lumikuningatarta'. Ainakin pätkän nimi osuu kuin nyrkki silmään tänään.

Kansallisbaletti aikoo käsittääkseni vuorotella 'Lumikuningattaren' ja 'Hiirikuninkaan ja Pähkinänsärkijän' välillä ja nyt on 'Lumikuningattaren' kantaesitysvuosi. 

Olen sillä tavalla outo, että pidän baletista. Se on minusta kaunista, usein saan kyynelet silmiini sitä katsoessani. En voi olla ajattelematta, miten paljon tanssijat ovat uhranneet aikaa ja vaivaa jonkin minusta vaivattomalta näyttävän liikkeen eteen. Itse en koskaan pystyisi sellaiseen, enkä edes välttämättä haluaisi.

Minä jo leikin lumikuningatarta ja tein lumityöt. Se oli oikeasti minusta hauskaa. Pidän hommista, joissa näkee heti kättensä työn, kuten silittämisestä ja ikkunanpesusta. Ja oikeasti rakastan lunta.

Niin ja ne miehet sukkahousuissaan...6 kommenttia:

 1. Voi että, siellä etelämpänä on jo niin paljon lunta, että lumitöitä teet! Täällä on juuri ja juuri vaalea härmä maassa. Taivaalta tulee harvakseltaan pientä nöyhtää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli vielä oikein kinosti joihinkin kohtiin, puolisääreen oli niissä paikoissa.

   Poista
 2. Lumityöt on kivoja. Paitsi jos sitä sataa saman tien järjettömästi lisää. Eniten ehkä on ottanut päähän silloin, kun vanhempainillan jälkeen joskus melkein keskellä yötä piti tehdä lumityöt ja aamulla se oli sulanut pois kokonaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua sekin.. joskus tehnyt tosiaan lumityöt ja sitten koko yön satanut vettä.

   Poista
 3. Balettia en voi katsella kun saan kylmänväreitä niistä ylikireistä trikoista, sattuu jo pelkkä ajatuskin ;D
  Vihaan lunta mutta vihaan myös tekemättömiä lumitöitä ja siksipä teen ne heti kun voin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh :D

   Mä yritän meillä pojille opettaa, että kun tekee ikävät työt heti, niin sitten ne on tehty ja voi keskittyä niihin kivoihin :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)