maanantai 29. lokakuuta 2012

Piiiiitkä ilta

Ensimmäinen iltavuoro kellonsiirron jälkeen tuntuu aina pitemmältä kuin muut. Syksyisin siis. Ainakin tunnin pitemmältä, ellei jopa kaksi. Syynä ei mitenkään voi olla altaassa aamulla viettämäni tunti tai se, että nukuin tuskallisen huonosti pari viime yötä.

Olen viihdyttänyt itseäni seikkailemalla erilaisissa blogeissa ja niiden lisäksi erääässä feissariryhmässä, joka seuraa tämän maan glamuurisinta pelleä naishenkilöä.

Onneksi on löytynyt paljon hauskoja asioita, joille nauraa. Joku asiakas saattoi tosin luulla, että itkin, kun vedet valuivat silmistä ja hytkyin. Loppujen lopuksi oli pakko mennä vessaan nauramaan. Huh.

Tässä yksi meidän perheen suosikkiartisteista.

4 kommenttia:

 1. Jep, nuo kellonsiirrot ovat huono juttu, varsinkin kun siihen tottuminen vie aikansa. Erityisesti meidän koiralle se tuottaa uskomattomia vaikeuksia, se herätti mut tänään 03.20 ja niinpä me oltiin jo ennen aamuneljää lenkillä.
  Olen iloinen että sulla on ollut hauskaa mutta sovitaanko että lopetat sen Tenan syönnin, pelästyin kun luin että pidit sitä parempana kuin poppareita ;D' Jean-Pierre on aina yhtä hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäs näet mitä sun töräysten lukeminen aiheuttaa :D

   Pöytälaatikoista voin laittaa meiliä jossain välissä.

   Poista
 2. :D No joo, kiitos jos laitat ja koitan saada sen lopun tänään luettua, niin pistän siitä sitten The Oman mielipiteeni ;D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)