sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ihmetys

Jonkin blogin ja linkin kautta eksyin kuulemma Suomen suosituimpaan blogiin eli Mungolifeen.  Mitähän tähän sanoisi? Jotenkin menin ihan sanattomaksi, kuten usein käy kohdallani eksyessäni ns. muotiblogiin.

Hämmennyn aina siitä suuresta kuvamäärästä. Kuinka monta kuvaa voi laittaa samaan postaukseen samasta asusta? ja miksi? Eikö yksi tai kaksi  kuvaa kerro saman? Taidan olla jotenkin hidas, kun en tajua, mutta eihän se ole minun ongelmani :)

Tuossa nimenomaisessa blogissa minua häiritsee myös se suunnattoman isokokoinen banneri, joka täyttää puoli ruutua. Hitaammalla yhteydellä se olisi jopa mahdoton avattava.

On olemassa yksi muotiblogi, jota seuraan suht orjallisesti. Se on veljentyttäreni (18v) ja ihan kelvollinen. Hän tosin suunnittelee vaatealan opintoja käsittääkseni. Linkkiä en kehtaa laittaa tähän, ettei hän hämmenny suuresta kävijämäärästä :P

Loppuun suosikkini Kotiteollisuudelta. Kovin kaunis.
12 kommenttia:

 1. Iltaa kirjailija, olen jo loppusuoralla mutta tämän päivän yllätys työt tulivat sotkemaan koko sunnuntain aikataulun enkä ole päässyt loppuun asti (tosin ei ole paljosta kiinni). Sen voi jo nyt sanoa että sä olet The Kirjailija, pakko kuuluttaa se näin ääneen sillä se on sen arvoista. Paikkoihin ja henkilöihin on helppo samaistua, minun oli helppo saada kiinni tekstistä ja nähdä kaikki sieluni silmin.
  Tuosta Mungolife:n blogista, et ole ainoa joka kirjoittaa siitä tänään, ihmetellen samaa asiaa. Onhan se helppoa blogin ylläpitämistä (enkä tässä tarkoita ko. blogia yksistään, vaan niitä on tuhansia) kun länttää viisikymmentä kuvaa ja kaksi riviä tekstiä. No oma blogini ei ole mitenkään vertailukelpoinen mielisairaine perkeleineen, mutta pyrin sentään kertomaan (< kursivoitu ja alleviivattu) mitä elämässäni tapahtuu. Olisnhan tänäänkin voinut ottaa tästä sinisestä kuulastani kaksikymmentä kuvaa ja laittaa alkuun Heiiips! :D ja loppuun Voi harmi, tää on mun uus look, eiks oo ihgu :D:D
  Lupaa että tapat mut jos joskus sorrun tuollaiseen.
  Ps. Kaivele lisää pöytälaatikoita, jookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jassåå. Mitähän tähän nyt sanoisi.. ehkä vain kiitos :) huh.

   Sinisestä kuulasta olisi ollut hauska nähdä joku kuvatus, mutta tuskin julkisesti haluat moisia viljellä :P Tässä on muuten mielestäni erittäin virkistävä muotiblogi: http://muotinvieressa.blogspot.fi/

   Nooh, saa nähdä mitä sieltä laatikoista löytyykään joskus :P

   Poista
 2. Ai jumalauta, tarkoitiko sitä sinistä humanoidipipoa?
  Jessus likka sulle täytyy tulla antamaan selkään ;D

  VastaaPoista
 3. Voi tota lapsparkaa... Ei tajua, miten idiootin kuvan itsestään antaa. Wannabe-malli.

  VastaaPoista
 4. Kivat oli portaat Mungolifessa. Pitääkö ne 150 kuvaa ottaa aina samoilla portailla?

  Joo ei, ei ole tämä suosituin muotiblogi mua(kaan) varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne portaat ovat varmaankin jotenkin sopivasti matkan varrella, hivenen kyllä ärsytti nekin. Lontoossakin on miljoona kivaa kuvauspaikkaa.

   Poista
 5. Uteliaana piti mennä katsomaan. Kieltämättä vähän turhan yksitotinen kuvamaailma. Vaikkei kyseessä ole valokuvaus blogi, voisi kuvien määrää rajoittaa ja kuvauspaikkaa vaihtaa. Omien, kuviin perustuvien, blogien kanssa painiskelen aina saman ongelman kanssa. Kuinka monta on hyvä? Koska on liikaa tai liian vähän?

  VastaaPoista
 6. Mutta sinulla kuvat ovat useimmiten erilaisia ja eri paikoista ja kuvakulmista. Ne ovat rauhaisia :)

  VastaaPoista
 7. Piti nyt sitten käydä katsomassa se paljon puhuttu Mungolife, kun en ole ennen käynyt. Öh, tuota... Mitä se tekee Rantapallossa, joka ilmoittaa olevansa matkablogisivusto?? Ulkomailla asuminen ja matkustelu eivät ole sama asia. Minä edestä, minä takaa... Voi jessus sentään! En sano muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska huomata, etten ole yksin tässä ihmeiden maailmassa. Tuo Rantapallo-yhteys minuakin hämäsi, en tajua miksi se on siellä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)