tiistai 15. kesäkuuta 2021

Huhuu, onko täällä kettään?

Tervehdys pitkästä aikaa. Melkein kaksi kuukautta on ollut päivittelemättä ja nytkin mietin pari kertaa, jaksanko. 

Opiskelut on aikalailla vieneet mehut, samoin koronakyllästys ja 'maailman toimivin kaupunki'.  Ensi maanantaina on viimeinen tentti (toivon mukaan ainakin) ja ehkä en ensi syksynä aloita mitään Avoimessa. 

Viime viikolla nuorimmainen oli lähdössä vaellusriparille Lappiin. Tiistaina lähtö  ja maanantaina paras kaveri ilmoitti, ettei lähdekään.. Hirveätä draamaa. No sit saatiin leiriläinen rauhoittumaan ja vei rinkan kirkolle jne ja tiistai-aamuna menen herättämään viideltä, niin tuo sanoo ettei lähdekään. Sanoin, että nyt on ehdottomasti liian myöhäsitä perua ja saatiin lapsi sitten kammettua leiribussiin. Oli melkoinen alkuviikko, tuntuu että loppuviikko menikin siitä toipuessa. Tai olisi mennyt. 

Maailman toimivin kaupunki... En sano enempää kuin, että tuntileimauslaite ja noin kaksisataa tuntia miinuksia. Vähän kylmäsi. Nyt pomot hoitaa asiaa eteenpäin, emme olleet ainoita tämän yllätyksen kokeneita.

Keskimmäinen on nyt suorittanut  asevelvollisuutensa ja hakenut MPKKuun. Jos pääsee, niin sitten hänestä tullee hävittäjälentäjä. Heillä on 'Ohi on'-bileitä varten varattuna pari mökkiä, jossa aikovat juhlia keskenään. Palautuu kotiin vasta sunnuntaina.

Esikoinen kyseli miehen mielipidettä eräästä hommasta, jonka olisivat saaneet harjoitustyöksi eli nimellisellä palkalla. Homma oli applikaation tekeminen jonnekin festareille, eli appsilla olisi voinut maksaa kaiken ja siihen olisi liitetty kaikki mahdollinen mitä vain voi, joten mies sanoi et ihan hirveä homma, vastaavaan meni hänellä noin vuosi rakentaa edellisessä työpaikassa. Lisäksi kaikki GDPR-jutut yms (AppleStore + GooglePlay jne jne) Nuoret päättivät, etteivät rupea mokomaa vääntämään.

Sain tänään raudat pois hampaista ja nyt tuntuu todella kummalliselta ilamn niitä :D Kaipa se tästä. Torstaina alkaa loma ihan virallisesti ja vasta elokuussa on töihinpaluu. Jaksaa jaksaa. Ja lomahan alkaa toki tapaamisella oman hammaslääkärin kanssa, suunnitellaan tätä rautojen jälkeistä hommaa. Sitä kun riittää. Alin kuva on nyt vähän höpsö, nappasin pikaisesti kävellessä.






 

 


6 kommenttia:

  1. Höpsön rouvan hienot hampaat ♥

    VastaaPoista
  2. Onpa nuorisolla ollut härdelliä!
    Varmaan mukava fiilis päästä eroon hammasraudoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän liikaakin :D

      Oli kyllä. Ihan outo olo :)

      Poista
  3. Ooh, hienosti oiennu hampaat! Pysyykö ne nyt noin, vai onko vaarana että hakeutuvat vanhalle paikalleen?
    Ja hävittäjälentäjä kuulostaa kyllä aika hienolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi pysyä, taakse laitettiin tukilanka (kultalankaa) :D

      Niin, ja se olis haaveammattikin :)

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)