tiistai 31. joulukuuta 2019

Kohti Uutta vuotta

Kiitos kaikille teille siellä ruudun toisella puolen, kun jaksatte lukea ja kommentoidakin. Itse en aina jaksaisi päivitellä, mutta tieto siitä, että siellä on joku, auttaa usein.

Tänne ei kuulu kummempia, hiukan pauketta ulkoa lähinnä. Vielä on viikko lomaa jäljellä, ihana ajatus.

Alkuvuodesta päätin, että olen vähemmän aikaa kotona tämän ruudun ääressä ja sen sijaan luen ja ilokseni sainkin luettua 90 kirjaa aikomani 80 sijasta. Täältä voi käydä katsomassa, mitä luin. Aion ensi vuonna jatkaa lukemista, ehkä pääsen samaan tai sitten en, mutta joka tapauksessa vapaa-ajan vietto somessa tulee vähenemään jonkin verran. 

 Nyt lähden taas telkkarin ääreen neulomaan villatakkiani. Esikoisen kaulahuivi valmistui ja pitää vain vielä prässätä. Olen miettinyt, neuloisinko villasukat Lontooseen annettavaksi, ei enää Richardille vaan Toby Jonesille. Mietin sitä vielä.

Hyvää Uutta Vuotta!

6 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää voivan - kuusi - ja ihana vahtikin on!

  Upeaa uutta vuotta, ja ei ollenkaan hullumpi päätös lukea enemmän ja surffata vähemmän.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kirjalistasi, sieltä sain monta hyvää vinkkiä ensi vuoteen. Oikein hyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis kuusi! Kissakin tyytyy sitä vain ihailemaan?

  Blogiahan ei ole pakko päivitellä, jos ei jaksa; kyllä me täällä ollaan vaikka tauko venyisikin :) Iloa tulevaan vuoteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirius on nauttinut kuusesta nukkumalla sen alla, enää ei ole tarvinnut kaivella kissaa kuusesta keskellä yötä ja pallotkin ovat saaneet olla suurimmaksi osaksi turvassa :)

   Kiitos, sitä smaa!

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)