perjantai 13. syyskuuta 2019

Kotipäiviä

Eilen oli pakko soittaa töihin, etten kykene kurkkukivun vuoksi sinne raahautumaan. Tarvitsen ääntäni töissä ja olisi ollut vieläpä iltavuoro, joten päätin säästää isteäni. Iltaa kohti olo huononi ja kuumekin alkoi nousta, joten soitin työparille olevani vielä perjantain kotona.

Aamusella tuntui, että olisin ehkä voinutkin mennä töihin, mutta nyt olo jälleen huononee ja kuume on nousussa jo nyt. Luulen siirtyväni sohvalle television ääreen suht pian.

Harmittaa nuorimmaiselle luvatun kissakahvilan jääminne väliin, mutta toisaalta se pysynee paikoillaan ja ehdimme sinne parempikuntoisina seurustelemaan kissojen kera. Niin on mukavampaa kaikille.

Sataa sataa lotisee jo toista päivää. Kissa ulkoilee, mutta eilen se istui jonkin aikaa pohtimassa päätöstään kuistin pöydän alla. Tomaatin alkavat kypsyä ja niitä on paljon.

Tähän vielä ammattiin liittyvä video. Kuten Henriika sanoo videolla, myös minä olen sitä mieltä, että kirjastossa saa kyllä tehdä ihan kaikenlaista eikä yksikään päivä ole samanlainen.


4 kommenttia:

 1. No höh, se tauti tuli sitten kuitenkin suhun. Paranemista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa olla vähän parempi olo, huomenna aion kyetä töihin.

   Poista
 2. Pikaista paranemista!
  Kannattaa hoitaa flunssaa ja levätä. Minulla ei ollut siihen mahdollisuutta, joten olin enemmän tai vähemmän kipeä 2 viikkoa ja jälkitaudiksi jäi yskä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kantapään kautta oppinut lepäämään jo ajoissa. Nyt tuntuu, että menen huomenna töihin. Uimaan en vielä uskalla aamulla mennä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)