lauantai 6. heinäkuuta 2019

Nonnis

Ja taas mennään, minä ja nuorimmainen siis. Huomenna Londoniumiin. Myös ystäväni Heidi tulee mukaan, menemme taas moikkaamaan hänen tytärtäänkin.

Tällä viikolla on taas ollut ihan riittävästi kaikenlaista menoakin. Tiistaina kävimme nuorimman kanssa Tikkurilassa yläasteelle siirtyvien terveystarkastuksessa. Se menikin nopeasti ja siirryimem junalla Heidin luo ja melkein sain tarkastusmaksun. Matkakortilla ei ollut tarpeeksi arvoa ja melkein itkua väänsin, kun lipuntarkastaja tuli katsomaan liput. Selitin etten ollut tajunnut ladata omaa korttia ladatessamme lapsen kortin ja hän sanoi vain, että ollaan Helsingin puolella ja nyt voin leimata. Kysyin vielä tarkastusmaksusta, mutta nainen vain pudisti päätään. Tosi ihana ihminen!

Keskiviikkona kävimme leffassa Heidin ja toisen ystäväni Kristiinan kanssa katsomassa Spiderman : Far from home-elokuvan ja se oli aika hauska. Olin unohtanut, kuinka komea Jake Gyllenhaal on <3

Muuten olen pessyt pyykkiä, kaiken mahdollisen siis, ja madottanut Siriuksen. Nähnyt kummallisia unia, siis kerrassaan.. ja ihmetellyt internetissä mm. Trumpin puheita :P

Keskimmäinen sai poskihampaisiinsa raudat. Eli pari vuotta sitten otettiin vanha maitohammas pois ja sitä väliä on yritetty kuroa kiinni ilman menestystä, joten nyt otettiin järeämmät aseet käyttöön.

Keskimmäinen täyttää huomenna 18 vuotta! Aika vilahtaa ihan hurjan vauhdilla.

Muutama vuosi sitten

2 kommenttia:

  1. Siis keskimmäinenkin jo?!? Apua!

    Meillä kuopus kävi kaverinsa kanssa tuon Spidemanin katsomassa mutta komeudesta se ei puhunut mitään ;-)

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)