torstai 23. toukokuuta 2019

Ahistus

Eilen, juuri ollessani lähdössä töistä, soitti pääluottamusmies ja kyseli, josko voisin mennä yhteen parin henkilön YT-tilaisuuteen ja tietysti sanoin joo. Ikinä en ole moisessa ollut (siis noin pienessä) ja olin lievässä paniikissa. Illalla kielsin itseäni ajattelemasta koko juttua ja yllättäen sainkin nukuttua jopa ihan hyvin sen ansiosta.

Puoliltapäivin vaelsin sitten kohti Roihikkaa ja ilokseni näinkin toisen ammattiyhdistyksen pääluottiksen odottelemassa siellä. Hän on oikein mukava ihminen ja niinpä olin ns. kuunteluoppilaana ja kaikki meni hyvin. Hyvä paniikki olisi mennyt aika lailla hukkaan, jos olisin sellaista kehitellyt yhtään enempää. Yritin kyllä aamusella, mutta sitten päätin etteivät ne muut ainakaan purematta niele.

Lisäksi tilaisuudessa oli yksi ihminen, jota olen nähnyt johtoryhmän ja henkilöstötoimikunnan kokouksissa, joten sekin oli ihan hyvä juttu, vaikka hän onkin työnantajaleirissä.

Olen todennut, että joskus on ihan hyvä mennä kohti pelkojaan ja huomata, ettei niihin kuole (aina) eivätkä ne aina ole ihan niin järkyttävän kamalia kuin olen etukäteen ajatellut.

Pari kuvaa matkan varrelta.


Mielestäni nämä kuvat kuuluvat yhteen
mutta eivät ne nyt halua enää mennä rinnakkain

Lisäksi jouduin eilen illalla yllättäen työillalliselle, kun erään tiimin palkintoillalliselle ilmoittautunut henkilö olikin estynyt osallistumasta. Ihan mukavaa oli, mutta aikaa meni yli kolme tuntia ruuhkan vuoksi. Omalla rahalla en välttämättä olisi vieläkään mennyt Farangiin, vaikka se onkin kuulemma yksi Helsingin parhaista ruokapaikoista Michelintähtineen.


Loppuun vielä yksi suosikkibiisini Ismolta.


8 kommenttia:

 1. Me ollaan totisesti tänään menty molemmaat pelkoja päin ja selvitty kunnialla.

  Ja miksi ei oltais? Mikä siinä on, kun epäilee itseään kuitenkin, aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se juontaa juurensa koulukiusaamiseen, kun oli aina oltava varuillaan jos jotain sanoi tai piti esitelmää.

   Poista
  2. Mutta nykyään me osataan ja voidaan jopa - jos oikein uskaliaiksi ryhdytään - sanoa oma mielipiteemme ja pitää omia puoliamme.

   Me ollaan hyviä, uskotko!

   Poista
 2. Hyvä sinäkin! Usein ne pelot ja paniikit vain kasvaa isommiksi kuin asia itsessään. Hyvä tekniikka komentaa ittiään olemaan ajattelematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kehittänyt sellaisen keinon, koska muuten en tosiaankaan nuku ja se on ihan turhaa.

   Poista
 3. Hienosti välttelit ahdistuksen!

  Farang on yksi Helsingin parhaista ravintoloista. Meikä kärsisi ruuhkat heidän ruokansa takia ilomielin - etenkin jos joku muu maksaa laskun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tuo maistelumenu on 80€ per naama, jos muistan oikein. Hyvää oli kyllä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)