torstai 18. huhtikuuta 2019

Kevättä

On ollut aika lämpimät kelit, ainakin eilen ja tänään.  Eilen piti luopua kaulahuivista kotimatkalla ja tänään jätin sukkikset ja välipaidan pois ja vaihdoin ohueen takkiin, kun lähdin nuorimmaisen kanssa kaupoille.

Yritän miettiä, mistä kirjoittaisin. mitään kovin ihmeellistä ei ole meneillään. Olin tiistaina ja keskiviikkona yksin töissä vuorossa, sillä työpari lähti tutustumaan Baltiaan. Iltatunneiksi kirjastoon tuli tuuraamaan meidän puolikas-työläinen ja ihan hyvin oli mennyt. Tänään kirjasto olikin kiinni.

Eilen aamulla johtoryhmän kokouksessa ihmiset nauroivat kertoessani, että aion vapaapäivän kunniaksi siivota kun lapset lähtevät kouluun. Nauroin toki itsekin mukana, koska onhan se hassua. Loppujen lopuksi en edes siivonnut tänään, vaan lähdin lenkkarikauppaan pienimmän kanssa ja sitten nautin parvekkeella kevätillan lämmöstä.

Tänään löysimme parvekkeelta kartanokimalaisen ja keskimmäinen pelasti sen pihalle. Ihmettelin miksi pelastaminen kesti aika kauan, niin hän oli laittanut kimalaisen ensin yhteen kukkaan ja auttanut sitten vielä seuraavaan ja kolmanteenkin, kunnes kimalainen oli toipunut sen verran että jaksoi lentää itse.

Onneksi on neljä päivää vielä aikaa nauttia imuroinnista ja kukkapenkin rapsutuksesta. Luettavaakin on, yhden kirjan jo lopetin. Niin ja kirjoittaakin voisi.


7 kommenttia:

  1. Meillä on kuistilla hunajapurkki kimalaisten ensiapua varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä ajatus myös. Mitenhän sokerivesi toimisi.. (meillä ei kukaan käytä hunajaa).

      Poista
    2. Vedessä kastettu sokeripala on hyvä, ei sotkekaan niin paljoa.

      Poista
  2. Nauti nyt vaan ihan olemisestakin, äläkä koko aikaa häärää, jooko?

    Rauhallista pääsiäistä siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo häärännyt, vaan istuin pihalla ottamassa arskaa ja lukemassa. Nyt on 24 kirjaa luettu tälle vuodelle :P

      Poista
  3. On ollut kyllä niin upeita kelejä! Voi miten suloinen pelastusoperaatio:) Leppoisaa pääsiäisen aikaa ja kaunista alkanutta kevättä ❤️🐥

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)