maanantai 11. maaliskuuta 2019

Iltapala

Kävin uimassa pitkästä aikaa aamulla. Olen kuvitellut olevani suht koht hyväkuntoinen, mutta uituani 200m olin aivan kuoleman kielissä, tuntui kuin olisin vetänyt vähintään cooper-testin siellä altaassa. Aivan käsittämätön juttu.

Uin kyllä sen normaalin kilsan ja vähän veto paranikin, mutta puoli 10 jälkeen altaat alkaa täyttyä niin, että hyvä kun sekaan mahtuu. Vähän ärsyttävää. Loppuvaiheessa oli pakko vaihtaa rataa, kun sille radalle millä olin minä ja yksi toinen nainen, tunki kolme miestä. Viereisellä radalla oli yksi mies, jolla oli jonkinlainen kumipuku yllään. Sekin sitten vielä lopuksi, kun meinasin mennä kylmäaltaaseen, niin kökki siellä rukoilemassa tjsp niin, että oli pakko jättää kylmäallas väliin.

Töissä oli ihan kivaa, tein yhden (tai kaksi) tiedonhakua eräistä kirjailijoista ja loppuillasta tuli vielä asiakkaaksi yksi entinen Puistolan aikainen asiakas. Hän ei tunnistanut minua (hei vaan 25v tai jotain), mutta muisti sitten kun sanoin, että hiuket oli vähän pitemmät silloin. Oli tosi kiva :)

Metroasemalla juttelin erään pienen ihmisen ja hänen äitinsä kanssa, he kertoivat nähneensä suden aamupäivällä Myllypurossa. Siriukselle napsahti ulkoilukielto ainakin huomiselle.

Ehdin myös kirjoittaa suunnilleen puoli arkkia lisää tarinaa. Jatkoin sitä äsken vielä hieman, mutta nyt aion pitää neulomistauon ja mennä katsomaan Riverdalea :P


8 kommenttia:

 1. Uuh, joo, se susi taisi päästä iltalehtiinkin?
  Sirius <3, susi böö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen, et niitä on ollut useampikin, koska Keskimmäisen kaveri asuu Sipoossa ja sekin oli nähnyt suden. Tai sit se on ollut hyvinkin pitkänmatkalainen susi :)

   Sirius <3

   Poista
 2. Rukoili kylmävesialtaassa? Nyt kyllä olis mennyki rukous varmaan pilalle, jos naisihminen olis sinne tullu... mie inhoan uimahallien ihmispaljoutta. Eikös nyt ollu joku tempauskin (google: 8.3.) että pääsee ilmaiseksi uimaan... voi olla että altaat on niin täynnä, ettei siellä voi matkauintia paljo suorittaa.

  Eikös se susi jo hilipassu Sipooseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tiedä mitä se teki, mutta sillä oli silmät kiinni ja kädet naaman edessä ristissä :D

   Vissiin se oli sama, jonka Keskimmäisen kaveri näki Sipoon puolella sitten :)

   Poista
 3. Eilen räjähti Facessa meidän alueen keskusteluryhmät, todella moni oli nähnyt suden. Sitä oli myös videoitu hyvin lähellä meidän taloa. Itse olimme lomareissussa, niin ei nähty sutta. Ensin jäi putkivahinko-Niagara näkemättä ja sittenkin susikin :( Iltapäivälehdet olivat haastatelleet suurpetoasiantuntijaa aiheesta: vaikutti kuulemma nuorelta urokselta joka oli lähtenyt etsimään itselleen reviiriä. Yllättävän paljon tässä meillä kulkee kaikenlaista eläintä, Sipoon korvesta tulee ulkoilureitti tähän meidän kohdalle, jota pitkin tulee elukoita. Osa jää vakituiseksi, kuten ketut. Hirviä poliisi on yrittänyt hätyytellä takaisin. Haukka on aika usein kytiksellä tuossa ihan lähistöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kettuja ja haukkoja, susi ei ehkä ole ihan yhtä kiva naapuri.

   Poista
 4. Jospa oli voimien pyyntö yläkerrasta "kestän tämänkin koettelemuksen ja nousen altaasta uutena miehenä" ;)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)