torstai 28. maaliskuuta 2019

Hankalia päiviä

Ovat nämä kuun loppupäivät. Eilen oli äidin kuolinpäivä (3 v sitten tapahtui se) ja tänään Sysikki-kissan muistopäivä, siitäkin on jo 2 vuotta.

Unohdin kertoa aiemmin, että maanantaina kun olimme rantatutuneet sain keskimmäiseltä veljeltäni viestin. Siinä luki "Oletko jo hankkinut Sakarin (sedän) hautajaiskukat?". Verenpaineet nousi välittömästi jonnekin taivaisiin, koska tästähän ei oltu sovittu yhtään mitään. Vastasin sitten, että "En ole enkä millään ehdi sitä hoitamaan, on kiire viikko." Vähän ajan päästä tuli viesti "Onko 100 hyvä? Voin hoitaa", samalta veljeltä. Huuh.Keskimmäinen aloitti tänään kirjoitukset kemialla, toivottavasti menee hyvin niin ei tarttis ensi keväänä uusia. Hän leipoi itselleen evääksi patonkia eilen illalla, hyvää siitä tuli :)

Että sellaista tänne.


6 kommenttia:

 1. Mitä hittoa? Eikö se sovittu just niin, että ne hankkii ja sie osallistut maksuun? Miehet!

  Mie kans muistan aina näihin aikoihin sen, kun menin äitin luo ja löysin sen sieltä lattialta infarktin saaneena. Se oli palmusunnuntai ja aprillipäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just!

   Jotkut päivät vaan jää ikuisesti mieleen <3

   Poista
 2. Mä en kestä, joko sekin kirjoittaa?!?

  Lämpimiä ajatuksia täältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei virallisesti, vasta ens keväänä on lakkiaiset. Kyllä se meinaa saada tuosta ainakin E:n. Kai mieheen tullut, mä sain lukion kemiasta 5 ja pääsin just läpi pkollisista kursseista :P

   Kiitos <3

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)