keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Bongaa Pöllö

Tässä ollaan taas keskiviikkoillassa jo ja blogi pitäisi päivittää.

Noin 8 tuntia kohotettu juurileipä
Viikonloppuna ei tapahtunut mitään ihmeellistä ja maanantaina työparikin oli jo palannut Kanarian auringosta kehuen aloittaneensa maratontreenauksen. Auringosta olen hieman kade, treenistä en.

Sukkaa ehkä pukkaa

Eilen tiistaina käppäilin töiden jälkeen Eläinmuseolta Oodiin palauttamaan pari kirjaa ja onnistuin melkein jäämään saarroksiin suljetuille kaduille, sillä Eduskunnan istuntokausi oli alkamassa ihan niillä näppäimillä. En tietystikään ollut tästä tietoinen, mutta kotona ihmettelin miehelle poliisien määrää ja sain valaistuksen. Onnistuin siellä seikkaillessani näkemään myös osittain LUX-valoteoksia, vaikken niitä viistinyt mennä virallisesti kiertelemään.

Tänään aamulla piti puskea ajotiellä, koska oli sen verran tuprauttanut lunta tännekin, että aurat olivat kaikki hoitamassa bussikaistoja.


Töiden jälkeen tapasin iloisen Pöllön myyntiSirkkuineen ja meillä oli oikein rattoisa tuokio Kiasman kahvilassa. Aika hujahti siivillä hyvässä seurassa naurellen :)


4 kommenttia:

 1. Hieman hankalaa Oodiin on päästäkin näkemättä valoteoksia :)
  Lumi onkin jossain Helsingin keskustassa vähän toisenlainen ongelma kuin täällä, kun sitä ei voi noin vain työntää syrjään. On aina jonkun tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Oodiin on joka tapauksessa hankala päästä :D

   Juu, kaupunkien ongelmia.

   Poista
 2. Oi, teillä on varmasti ollut hauskaa. Mäkin tapasin heidät Melatanssien yhteydessä - saatat muistaa, ainakin tanssien nimen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä kuulin. Ain ne oli ne kuuluisat Melatanssit ;D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)