tiistai 11. syyskuuta 2018

Tiistain oikea karva

Muutama vuosi meni siinä, että tiistait esittivät olevansa pääsääntöisesti ihan yhtä mukavia päiviä kuin kaikki muutkin viikonpäivät, mutta tänään se iski taas.

Aamulla ensitöikseni kopioin tapahtumatiedotetta sata kappaletta, kun kopiokone oli kerrankin vapaa ja niitä nyt menee tähän aikaan vuodesta. Iltapäivällä kuulimme, että yksi päivystäjä onkin kaikki syksyn tiistai-illat muualla.

Tästäkin oli varmistettu viimeksi pari viikkoa sitten, että kaikki ajat sopivat niille, jotka listassa olivat ja juu kyllä kyllä. Tämä päivystäjä ei ole nyt syyllinen, vaan sormi osoittaa vastuuhenkilöön, jonka olisi pitänyt ilmoittaa asiasta meillekin. Hän muisti sen tänään. Jee.

Pääsen mustaamaan sadasta tapahtumatiedotteesta tiistain iltapäivystyksen yli. Yksi kanta-asiakas kävi jo märisemässä ja pohdimem voisiko hänet osoittaa tämän vastuuhenkilön työhuoneeseen. On nimittäin meidän ainoa todella v***umainen asiakas, joka yllättäen on tosi kiltti tälle tiistai-illan ihmiselle :)

Illan kunniaksi olemme myös etsineet nuorimmaisen enkunvihkoa, joka on kadonnut mystisesti. Eilen se vielä pyöri täällä.

Että sellaista. Normaalit tiistait ovat palanneet.


6 kommenttia:

 1. Viikon turhin päivä.
  Näin kotona ollessa sitä ei niinkään huomaa, mutta olen silti edelleen sitä mieltä, että se on viikon turhin päivä. Sen voisi poistaa kalenterista. Ai perusteluja?
  Noh.
  MAANANTAI. Menee vielä viikonlopun "huumassa". Ei sitä oikeastaan edes tajua, että viikonloppu loppui jo. Jos on oikea asenne elämään.
  KESKIVIIKKO. Perinteisestihän se on pikkuviikonloppu. Joka tapauksessa, viikkohan jo puolessa. Jes
  TORSTAI. Huomenna on jo perjantai! Enää yks koulu-/duunipäivä - wuhuu!!
  PERJANTAI, LAUANTAI, SUNNUNTAI. Tarviiko näitä edes selitellä???

  VastaaPoista
 2. Meillä kuopus haki kerran jotain tärkeää paperia, jonka se omien sanojensa mukaan laittoi ihan varmasti reppuun - se löytyi jääkaapin alta. En edes ymmärrä miten tulin sinne katsoneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ehdotin, että katsoo varalta isoveljen repun ja kirjat sekä eteisen laatikoston alta. Ei löytynyt eli on varmaan koulussa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)