torstai 6. syyskuuta 2018

Kaikenlaista

on taas tapahtunut enkä edes kaikkea muista.

Tärkeimpiä asioita tällä hetkellä:

-pienin viihtyy koulussa ihan eri tavalla kuin ennen ja wilmasta tulee VAIN positiivista palautetta.

-keskimmäiselle käytiin varaamassa frakki. Kyllä vain vaatteet tekevät miehen.

-esikoisen yliopistohommat ovat käynnistyneet ja muutto sekä -remontti alkavat olla tehtynä.

Sitten niihin toisiin asioihin. Ystävä valitteli Fbssä sitä, että Boy George tulee Tukholmaan, mutta kukaan ei lähde keikalle seuraksi... *köh*. Avasin siten suuni ja sanoin, että voisin lähteä, jos se käy perheelle. Nyt on sitten keikkaliput ostettu joulukuun alkuun :D

Saatamme (hyvin iso ehkä) päästä samalla reissulla 'uuden Nobel-palkinnon' juhliin eli Nya Akademiens Nobelpris-juhlat. Jos muistatte vielä sen keikan, kun lähdin tämän ystävän kanssa Göteborgiin tapaamaan Alexandra Pascalidouta.. nyt Alexandra kutsui ystävän noihin juhliin, jotka osuvat samalle viikonlopulle Boy Georgen kanssa. Alkaa ihan jänskättää. Tiedotan asiasta lisää, kunhan selviää :D

Mitähän vielä.. Olen täysin kyllästynyt puhelinzombeihin metrossa ja muualla. Ihan oikeasti ihmiset! Koittakaa edes vähän katsoa mihin menette. esimerkiksi työpaikalla katselin, kun kaksi asiakasta seisoskeli portaikossa luurejaan tuijottaen täysin kuuroina ympäristölle. Siinä kun olisivat astuneet hassusti portaissa, niin kaupunkihan sen olisi maksanut.

Olen käynyt jo pilateksessakin kahdesti, tiistaina vanhassa ryhmässäni ja tänään kesken työpäivän. Molemmat kerrat puolitoista tuntia, hiukan tuntuu mukavasti eri puolilla kehoa että on jotain tehty.

 

4 kommenttia:

 1. Puhelinzombiet... Olen yrittänyt päästä itse eroon puhelimesta, siis siitä, että pitäisi olla koko ajan tavoitettavissa. Vain jos odotan soittoa lääkäriltä tms. puhelin on käden ulottuvilla, tilaisuudesta riippuen äänettömällä tai hyvin hiljaisella.
  Olin taas tässä yks päivä menossa työterv.lääkärille ja meinas mennä hermo. Ala-aula, jossa on portaikko ja hissit, on hyvin ahdas. Niin eikö rouva X ollut parkkeerannut siihen KAPEIMPAAN kohtaan kahden ison kassin kanssa joko ilmottautumaan tai muuten vain räpläämään puhelintaan. Todennäköisesti jälkimmäistä, sillä ilmottautumisviestin A1 lähettäminen ei kestä niin kauaa. Ja kerroksia joihin mennä on vain kaksi ja lääkärit & hoitajat ovat pääsääntöisesti aina samoissa paikoissa. Voihan toki olla, että hän oli ekakertalainen....
  Tänä aamuna menin bussilla kaupunkiin. Bussi oli lähes täynnä ja valehtelematta yli puolet istui siellä nenä kiinni puhelimessa.
  Tunnustan: itsekin käytin puhelinta, mutta ensin äänikirjan ja sitten radion kuuntelemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Usein nämä zombit tosiaan osaavat pysähtyä juuri siihen hankalimpaan kohtaan suorittamaan zombeiluaan.

   Minäkin olen vähentänyt luurin käyttöä liikekannalla.

   Poista
 2. Jännää jännää odottelen Tukholmakuulumisia (tai siis etukäteistietoja mitä kaikkea siellä sitten joulukuussa on luvassa). Peukut on täällä ainakin pystyssä!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)