tiistai 22. toukokuuta 2018

Saalis

Tämän päivän saaliit.

Lisäksi sain pyöräiltyä sen kaameimmankin mäen ylös tänään, kun huvikseni kokeilin. Varmaan läähätin niin, että kuului Kontulan ostarille asti, mutta mitäpä siitä. Vähänkö olen tyytyväinen :)

Työkaveri oli eilen ollut käymässä HUSissa eräässä toimenpiteessä ja oli sen jälkeen ävellyt vähän sekaisena ulos ratikasta törmäten sen takapäähän ja murtaen pari kylkiluuta. Ratikan nuori naiskuski oli ollut aivan kauhuissaan, mutta työkaveri oli vaan että ei hätiä ja jatkanut kotiin. Tänä aamuna oli sitten soittanut työterveyteen, josta passittivat Mehiläiseen teipattavaksi. Hän soitti sieltä minulle hihkuen iloisena, että oli saanut parit hyvät särkylääkkeet ja oli aivan pilvessä :D

8 kommenttia:

 1. Silmäteema jatkuu...
  ja nyt mä arvasin, että siitä on kuvakin. Siisraakaruoasta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Ja silmä on ilmeisesti joku juttu Minecraftistä..

   Poista
 2. Mahtava saalis!!
  Hyvä sinä!!
  Voi harmi, kaverias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, hyvä Sirius :)
   Kiitos :)
   Se on varsinainen onnettomuusmagneetti :D

   Poista
 3. Toivottavasti sitä ei enää päästetä ratikoitten kans törmäileen, kun kerran pilvessä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan :D Kerran sama tyyppi kompastui omiin jalkoihinsa kadulla kävellessään sillä seurauksella, että kaatuessaan löi posken katukiveyksen reunaan ja silmänpohja murtui. Se on nyt paikattu titaanilla.

   Poista
 4. Tuo alempi saalis on hieno!!

  Randomtörmäilyn vaurioihi saa kyllä nykyään hehtkeksi hyvät ropit, saletisti toimii;DD Paranemisia kaverille silti, kyllä se sieltä alas tulee=)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)