tiistai 17. huhtikuuta 2018

Illan ratoksi

Korjaus edelliseen eli sen ravintolan nimi on todellakin PANEMA. Työkaveri valisti, kun ihmettelin I-kirjainta.

Tässä illansuussa kävimme miehen kanssa viettämässä laatuaikaa keskimmäisen vanhempainillassa. Tapasin entisen luokkakaverini Ellu, jonka poika on samassa ryhmässä keskimmäisen kanssa. Vaihdoimme muutaman sanan ennen tilaisuuden alkua ja myöhemmin kaupassa totesin miehelle, että meillä oli ihan yhtä paljon puhuttavaa Ellun kanssa nyt kuin lukioaikoina. Eli eipä juuri yhtään.

Sanoin huomanneeni fasesta, että hänen kavereissaan on hammaslääkärini vaimo ja Ellu kertoi, että he olivat kurssikavereita tämän kanssa. Ihmettelimme Suomen pienuutta :D


7 kommenttia:

 1. Kalliossa on kyllä kiva baareilla, siellä törmää kaikenlaiseen ryhmärämään=) JKLssä samalainen boheemius on keskittynyt ns. ylä-kaupungille, siellä liikkuu kaikenmaailman hippejä, muusikoita, minäkin siellä vietin ysärin. Välissä on Kirkkopuisto joka on kesänviettopaikka ja sit ala-kaupunki missä on enempi tätä "kossupohjiks ja baariin pe-la" -osastoa.
  Suomi on pieni: aloin seurata Mua lemmitkö vielä, kustaa -blogia ja viime postauksessa kertoi olleensa gaalassa Tämän kylän homopoika-bloggarin kanssa joka taasen on tuttu kymmenen vuoden takaa Maija Vilkkumaa -foorumilta. Tässä tapauksessa siis Blogistania on pieni=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pieni.

   Mä en ole koskaan ollut kovin baari-ihminen. Liian introvertti.

   Poista
 2. Jostain luin, että kaikilla ihmisillä on vähintään kuuden ihmisen päässä tuttu kaikkien ihmisten kanssa. Huonosti muotoiltu, mutta siis kukaan ei ole saari, vaan osa verkkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin Dan Brownin uusimman, Alku -kirjan, ja siinä todettiin, että nykyään aletaan somen vuoksi olla jo neljän ihmisen päässä toisistamme - niin se aika muuttuu!

   Poista
  2. Marjaanan maimitsema neljä ihmistä on kai nykyinen standardi. Aika metkaa, mutta totta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen pohtinut, että sinnekin voisi joskus matkustaa :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)