keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Savon sointu

Olen viisipäiväisellä ammattiyhdistyksen luottamusmiehen peruskurssilla ja olen ollut iltaisin niin poikki kaikesta asiasta, etten ole yksinkertaisesti jaksanut istua koneella. Asiaa tulee ja paljon, samoin ruokaa tuntuu olevan jaossa koko ajan, joten kurssi on ihan kiva :P

Kurssikaverit ovat myös mukavia. Olemme erään kanssa tukeutuneet esiintymispelon suhteen toisimme ja onneksi suurin osa esityksistä tehdään ryhmässä, mikä tasaa paineita. Tänään kävimme läpi KVTESin luottamusmiehiä koskevaa osuutta ja siinä kuunnellessani erään kurssikaverin iisalmelaista savon soljuntaa alkoi hiukan liikuttaa, kun kaipasin isääni.

Isän kuolemasta tuli viime lauantaina 24 vuotta. Koskapa täytin isäni kuolivuoden syksyllä 24v ja nyt ensi syksynä se tuplaantuu, niin olen jotakuinkin tasan puolet tähänastisesta elämästäni ollut isätön.

Joo, se siitä. Katsomme nuorimmaisen kanssa Harry Potter-elokuvia putkeen, tänään olisi vuorossa 'Puoliverinen prinssi', kunhan lapsi saa läksynsä tehtyä. Yhtään ei haittaa, että leffoissa on myös Lucius ;)

Kävin eilen hammastarkastuksessa eikä Kai löytänyt kalustosta muuta kuin hammaskiveä. Mitään ei tarvitse juuri nyt tehdä putsauksen lisäksi. Ihmeellistä.

Ostin juuri Audiblesta muutaman puuttuvan Richardin lukeman äänikirjan. Kuunnelkaa allaoleva video (mieluiten silmät kiinni), niin tiedätte miksi olen alkanut harrastaa äänikirjoja.8 kommenttia:

 1. Kuulostaa rankalta JA antoisalta kurssilta <3

  VastaaPoista
 2. Esiintymispelkoon on helppo ratkaisu, takaan sen, koska aikoinani töissä käytin sitä monen moneen pelkääjään ja tässä se tulee:

  Esiinny mulle, tai jollekin ystävälle tai kotijoukolle. Koko esiintymisen käyt läpi ja sitten siellä paikassa missä joudut esiintymään, katsot hieman yleisön YLI ja ajattelet koko esityksen ajan esiintyväsi vain ja ainoastaan mulle, tai kuka nyt sun esitelmän kuuntelee.

  Nimim 300 0000:lle työn takia esiintynyt ja tuota konstia käyttänyt. Olin silloin äärimmäisen ujo ja esiintymispelkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain kyllä psyykattua itseni ihan hyvin, kunhan tutustuin ihmisiin. Ei se ollut kauhean paha :) Ja olen tuotakin kikkaa käyttänyt kyllä.

   Poista
 3. Tuntematon ongelma esiintyvälle muusikolle tuo pelko, sitähän päinvastoin vinkuu sinne lavalle=)
  Olen ollut isätön kuusvuotiaasta vikka hän edellenkin on hengissä, ensin dokasi 15vuotta ja sitten tuli uskoon ja jeesus vei faijan eli ei siitä ole ollut kuin raamatulla lyömään päähän ja huomauttelemaan elämästäni, olkoot.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuollaista ääntä kuuntelee :) jopa ymmärsin, mitä se puhui!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)