sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Harryn seurassa

Retkikuvia Harry Potter-elokuvien kulisseista, kuten lupasin.

Ostin liput Evan Evans Tours-nimisestä puljusta ja kaikki toimi oikein hyvin. EE:n toimisto oli kivenheiton päässä Victorian juna-asemalta ja löysimme sinne hyvin loppujen lopuksi. (Lähdimme ensin väärää katua pitkin, koska risteyksen opaskartta oli nurinpäin ja valitsimme väärän kiertoreitin tietyömaan läpi.)

Katselimme maisemia bussin ikkunasta noin viisi varttia, kunnes olimme perillä Leavesdenissä. Saimme pääsyliput kierrokselle bussissa ja aikaa oli noin neljä tuntia, josta ekat 40 minuuttia odottelimme omaa sisäänpääsy'slottiamme' matkamuistokaupassa.

Koska emme yhtään osanneet arvella kierron pituutta ja opas kertoi Tylypahkan ruokasalissa, että siihen menee noin neljä tuntia (ja meillä oli enää noin kolme tuntia jäljellä), menimme suht reippaasti kierroksen läpi ja meille jäi vielä puoli tuntia aikaa matkamuistomyymälään, vaikka kierroksen puolivälissä pidimmekin butterbeer-juoma ja -jäätelötauon. Kuvat eivät ole kummoisia, ensinnäkin valaistuksesta johtuen, joten ylempänä olevasta linkistä näkee myös jotain.

Ja kuten aina, niin nytkin blogger haluaa verrytellä niskoja :P

Harryn komero
Ruokasalin pienoismalli

Kolmivelhoturnajaisten tanssiaisten jääveistos


Sauvavarasto


Weasley'in kotitalo

Taikajuomien luokka sekä molemmat professorit

Malfoy Manorin ruokapöytä (Lucius-parka <3)

Taikaministeriön sisääntulo


Pottereiden kotitalo

VelhoshakkinappuloitaViistokuja

4 kommenttia:

 1. Jo on ollut paikka seikkailla, varmaan kolahtaa jos kerran potteristeja olette=) Törmäsin tuohon kermakaljaan ISn sivuilla soppa 365stä löytyy resepti, kuulostaa hampaat repivän makealta;DD
  https://www.soppa365.fi/reseptit/juhli-ja-nauti-juomat/kermakalja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollaista se oli. Samaa saa Orlandossa Universalin studioilla olevassa Harry Potter-teemapuistossa. Uutta oli jäätelö, mielestäni se oli parempaa kuin juoma :P

   Poista
 2. Onko tuossa nyt se Potterin juna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kulissijuna :) Orlandossa on samanlainen, mutta joku höyryjuna ajelee Skotlannissa HP-ajeluita.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)