tiistai 6. helmikuuta 2018

Tiistaita

Eilen en mennyt uimaan, vaan sen sijaan tein juutuupi-joogan ja nyt on kyljet kipeänä. Löytyi ilmeisesti joitain lihaksia, jotka eivät ole pilateksessa saaneet huomiota.

Oli tylsähkö iltavuoro, mutta sentään hyvä työkaveri kävi juttelemassa niin oli sentään jotain elämää.

Aamulla löysin tällaiset kirjat kierrätyskärrystä, oli pakko ottaa kuva. Varsinkin tuo oikean laidan opus vaikutti meistä työparin kanssa jokseenkin metkalta ja pohdimme, pitäisikö se lukea vai onko liiankin hurja tarina.

Tänään oli pienehkö tiimikokous uuden esimiehen kera, oli ihan mukavaa. Saimme erilaisia asioita jonkinverran eteenpäin.

Päivä sujui suht nopeasti. Olin luvannut eräälle asiakkaalle palauttaa yhden hänen väärään paikkaan tuomansa kirjan oikeaan kirjastoon (ei kaupungin-) ja lähdinkin sitten ajoissa viemään sitä. Samalla matkalla ehdin käydä hakemassa keskimmäiselle pari uutta kirjaa kouluun ja sitten kiirehdin kampaajalle ollen siellä ihan ajoissa, vaikka ensin arvelin myöhästyväni. Tunnissa ehtii monenlaisia joskus.

Tulin kotiin ja laitoin pyykit pyörimään, söin ja leivoin perunarieskoja uusimman KK:n ohjeella muussintähteestä. vaihdoin puolet jauhoista ruisjauhoiksi, kun muuten tulee liikaa vehnää. Onnistuivat ihan kivasti, mutta en jaksa syödä niitä enää. Onneksi säilyvät ehkä huomiseen.Siirryn vielä hetkeksi tv:n ääreen, mutta sitä ennen pitäisi ripustaa ne pyykit.

Yritin saada perjantaiksi lippuja uudistettuun Maximiin, mutta ei taida onnistua. Ehtiihän sen teatterin nähdä toistekin, nyt siellä on kaikki kiihkeimmät :)


6 kommenttia:

 1. Oi, ennen osasivat antaa kirjoille kunnon nimiä :) nykyään kun katsoo dekkarihyllyäkin, niin samantapaiset nimet toistuu. "Askeleen jäljessä" tai "Askeleen edellä" ainakin.

  Rieskat näyttää hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Tosin 'Väkinäinen naiminen' antaa aika ikävähkönkin kuvan..

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kirja, tosiaan. :-D

  VastaaPoista
 3. Onnistuin aamurähmäisillä silmillä poistamaan Marjaanan kommentin kokonaan, mutta onneksi se oli vielä s-postissa tallessa.

  Marjaana:
  "Se uudistettu Maxim näytti kyllä kuvissa vallan viihtyisältä. Tosin mietin, että kuinkahan kauan nojatuolit näyttävät kutsuvilta, kun kuitenkin on ruoka- ja juomatarjoilu ;-) "

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)