tiistai 13. helmikuuta 2018

Tia Peettes ja Herra Gru

Tänään aamumetrossa oli taas tunnelmaa. Herrahenkilö (laitapuolenkulkija), johon olen törmännyt ennenkin, tulee Myllypurosta kyytiin.

"Mun pitää päästä istumaan, mulla on tiapeettes." Seisoo käytävällä odottaen, että joku luovuttaa paikkansa ja joku nouseekin.
"En mä voi siihen istua, pitää olla kasvot menosuuntaan. Mun pitää päästä istumaan, kun mulla on se.. se.. tia peettes!" Tässä vaiheessa minua vastapäätä vinosti istuva nuori mies nousee ja tarjoaa paikkansa, joka on oikeinpäin. Tiapeettesmies kiittää ja istuu.

Onneksi istun AINA selkä menosuuntaan :P

Nyt illalla, kun mies tuli metrolle vastaan ja kävimme yhdessä kaupassa, lähtiessämme kaupasta meitä vastaan tuli hissistä ulos Herra Gru (Minion-elokuvista). Repesimme hississä keskenämme :P

Olen katsonut su-ma välisenä aikana Sillan 1-6 jaksot. Nelosjaksoa katsoessa aloin itkeä sitä, että Saga ja Henrik ovat kumpikin niin tavattoman rikkinäisiä ihmisiä :/

Pohdin tässä, että voisin nyt katsoa vielä 7-jakson ja sitten ehdin toivottavasti maanantaina katsoa viimeisen jakson ennen matkaa. Olen samalla neulonut, serkun pieni poika saanee villatakin aika pian. Hihat puuttuvat vielä.

Perjantaina kävin katsomassa elokuvissa Oscar-ehdokkaan The Shape of water, joka oli tosi kaunis. Lauantaina katsoin saman ohjaajan tekemän Pan's labyrinth-leffan, joka on ollut aika pitkään jo katsottavien listalla ja sekin oli hyvä.

Siinäpä ne kiihkeimmät. Huomenna on taas pitkä päivä kokouksineen, illalla esikoinen tulee viikonlopun viettoon :)8 kommenttia:

 1. Yhdessä repeily on kyllä parasta :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kokous ja ystävänpäivää <3
  Nauttikaa illalla hyvästä seurasta!

  VastaaPoista
 3. Arkielämän parhaita sattumuksia jotka ovat joskus niin tolkuttomia että kun kertoo ni ihmiset ei usko=) Yön Tia-maria alkoi soida päässä Tia Peetteksestä, en kiitä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä uskoo :D

   Ole hyvä. Mulla on soinut koko alkuviikon yks vanha piisi (Black velvet..). Mielellään kohta vaihtaisin jo :P

   Poista
 4. Kävin myös katsomassa Shape of Waterin, se oli kyllä todella hienosti kuvattu ja tehty elokuva :). Silta on kyllä koukuttava sarja, mielenkiintoista nähdä miten tarina loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noissa Guillermo del Toron ohjaamissa leffoissa näyttää olevan aika usein tuntemattoman pelko yksi iso tekijä, kuten tässäkin ja panin labyrintissä. Näinä aikoina ihan hyväkin.

   Silta on kyllä hieno.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)