maanantai 26. helmikuuta 2018

Hengissä ollaan

Edelleen. En vain jaksanut viikonloppuna kirjoitella mitään saati ruveta säätämään valokuvia jotka blogger sitten kääntää sivuttain kuitenkin. Tämäkin tulee olemaan vain tynkäposti.

Olen töissä ja palelen kuin pieni eläin. Ilmastointi huutaa täysillä ja minulla on pitkähihaisen t-paidan ja neuleen lisäksi päällä paksu villatakki, jota säilytän kaapissa juuri siksi, että täällä on kylmä. Yritän miettiä, mitä puen huomenna päälle, koska kävellessä metrolle tulee kuuma ja töissä palelen taas.

Mies on ollut kuumeessa keskiviikosta asti, kuume huitelee 39:n yli ja ali. Kävi tänään uudestaan lääkärissä ja sai sairaslomaa, kuulemma ei ole influenssaa eikä streptokokkia testien mukaan. Minulla on kurkku kipeä. Onneksi tällä viikolla ei ole mitään kokouksia eikä muutakaan, ainoa meno olisi pilates torstaina ja ke-aamuna hammaslääkäri.

Saa nähdä kuinka käy. Alla päivän korvamato.


8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että olet hengissä (kurkkukipu sen sijaan ei ole hyvä uutinen).

  Matkapäivitystä odotellessa...

  Ja oi niitä Smiths-aikoja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuuntelin samaan aikaan REMiä, Sonic Youthia, Nick Cavea (joka muuten tulee Suomeen kesällä) ja sen sellaisia. Jotain vinyylejä löytyy edelleen kaapista!

   Poista
  2. Heh :) Mä kuuntelin Princeä ja Pink Floydia ja muita progeja sekä esmes Frankie goes to hollywoodia :D

   Poista
 2. No johan on tauti kun aikuisellekin kuumeen noin korkealle nostaa! Mutta kaipa se on sairastettava aina sillon tällön. Meillä alkaa olla ohi, isännän kanssa vielä niistellään.
  Koita jaksaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, arvelen kohta lähteväno kotiinpäin sairastamaan. Ei taida tulla hommista tänään mitään.

   Poista
 3. Ou jee, nice to have you back live and well!!
  Täälläkin kurkkku välillä aristellut, mikähän pöpö liikkeessä? Linnoittaudun pesään ja huutelen törkeyksiä linnuille, jos ei tapaa ihmisiä ei voi saada tautejakaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees jees :)

   Kuten jo tuossa ylempänä sanoin, niin olisi varmaan ollut parasta jääd kotiin koko päiväksi. Tuntuu, että tauti on iskemässä kunnolla päälle.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)