torstai 7. joulukuuta 2017

Kyykky

Nyt vihdoin kyykkäysartikkeli on vapaasti luettavissa tässä linkissä. Täytyy tunnustaa, että olen autuaasti unohtanut koko kykkimisen tässä viime päivinä, mutta ainahan voi parantaa tapansa. En tiedä, johtuiko siitä vai mistä, mutta vasemman jalan kolme pienintä varvasta ovat särkeneet päkiästä asti aivan törkeästi pari yötä ja väpättäneet. (Vamma, jonka sain kaatuessani pahasti iskiashermon päälle pienimmän eskarivuonna.)

Nauroimme töissä makeasti Kaupungin työntekijöiden mahtaville eduille. Keskustelimme siis siitä, ettemme enää saa ns. Liikuntaseteleitä, koska henkilökuntaedut ovet 'niin' upeat. Tämä upea etu koskee esim. Kaupunginteatterin lippuja, joista saamme noin kolmen euron alennuksen esittämällä henkilökortin. Eikä siinä kaikki; henkilökortin esittämisen lisäksi pitää täyttää lappu, josta selviää nimi + organisaatio. Välillä ei oikein kehtaa edes esittää sitä henkilökorttia, kun ajattelee, että on ostamassa helkkarin kalliita teatterilippuja ja sitten alkaa itkeä jotain superminialennusta. 

En ollut näköjään laittanutkaan tänne kuvaa melkein-valmiista villapaidastani. Tämä on ensimmäinen, jonka olen neulonut ylhäältä alaspäin. tai no oikeasti toinen, mutta sen ensimmäisen ohje oli niin surkea, että luovutin ja sittemmin purkasin koko tekeleen. Langat löytyvät edelleen jostain.

Hihat palo.. eikun siis puuttuvat vielä
Tuli kuvatekstistä mieleen, että harmitti kun kuulin Mentalwear-kaupan menneen nurin muutama vuosi sitten. Onneksi kaapissa on edelleen Aivan valtavan upea päivä-t-paita sekä Avainlapsi-avainnauhakin on jossain.

Näin tämän tänään, aika osuva
 Taidan mennä nyt sohvalle katsomaan Daredevilin seikkailuja ja neulomaan niitä hihoja. Suen sukat on seuraavana listalla.

Nyt vasta näin alt-j:n uuden videon. *niisk* 

 

19 kommenttia:

  1. S-kortilla saa enemmän etuja!! Mun sukat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sukat<3 Mun lapaset<3 minua rakastetaan....tai ainakin neulotaan;D no, joka tapauksessa, minun käpälillä ei ole kylmä=)
      Heijastan kiitollisuuteni.

      Poista
  2. Kolme euroa!? Jopa on upiaa...
    Hieno paita. Riittäsköhän mulla joskus vielä motivaatiota sellaseen... joskus oon tehny tytöille tunikat kun oli helppo ohje, mutta vieläkin ihmettelen, miten sain ne valmiiksi niin, että ne vielä pari talvea mahtui niihin...

    VastaaPoista
  3. Hieno villapaita ja kun sanoit että olet neulonut sen ylhäältä alaspäin, niin meinaako se sitä että ne tehdään yleensä alhaalta ylöspäin?
    Nimim. Epätoivoinen Lahdesta

    Katti taas altaassa :D
    Laitoin tänään unikeskustelun unikeskustelun nimellä ja seiskan, ajattelin että laitan ne kaikki ensin noin ja kun kaikki on tallennettu, etsin/ostan editointi -ohjelman (koska Hindenburgin Pro about 350,- joho ei todellakaan peppu veny) ja parantelen niitä sitten luku kerrallaan. Korjaan myös sen bernhardilais - asian sitten kun olen saanut kaikki tehtyä.

    Jaksamista kattiseni - hieno homma tuo kyykkäily.

    Ps. Katselin tänään trailerin siitä Leam Neesonin puuhirviö - leffasta ja se vaikutti siltä että se voi olla hyväkin. Ainakin siinä näytti toimivan se kiusattu poika/hirviö - teema hyvin mutta muutamien sekuntien perusteella on tietysti turha sanoa mitään.

    Lopetan nyt että pääset nukkumaan ja etten mä kuluta Bloggerin kaikkia papereita (vai onko tää paperia mille mä kirjoitan?) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, perinteine tyyli on neuloa helmasta ylöspäin mikä on itse asiassa ihan helkkarin puuduttavaa hommaa.

      Tuo on samalta kuvaussessiolta, kuin aiempi :) Aah, yritän huomenna vihdoin kuunnella ne, kun olen ensimmäistä päivää kotona yksin.

      Nyt en tiijä yhtään, mistä leffasta puhut :P

      Hyvää yötä <3

      Poista
  4. Khihihihii... et varmaankaan tajua koska se stanan leffahan esitettiin jo viime vuonna :D :D
    Hei vaan, miten niin kuljen jälkijunassa....huh huh

    https://www.google.fi/search?q=liam+neeson+a+monster+calls+trailer&rlz=1C1GCEA_enFI772FI772&oq=leam+neeson+monster&aqs=chrome.3.69i57j0l4.11512j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on se latausasia korjattu ja älä välitä lukuvirheistä äläkä muistakaan, hienosäätöä luvassa jahka saan kaikki ladattua ja hommattua sen editointiohjelman.

      Poista
    2. Ok. katson jossain välissä, nyt meen tekemään makaroonilaatikoita :P

      Poista
  5. hieno villapaita ... itsetekemä on aina mukava ... minulla onnistu tänään sata kyykkyä uimahallissa ... vedessä onnistuu myös seisominen ja juokseminen jota mahdoton tehdä ei vedessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen välillä kyllä kyykkyjäkin, mutta tässä oli kyse siitä, että aikuisen pitäisi olla joka päivä 20 minuuttia kyykyssä istumassa.

      Kiitos :)

      Poista
  6. Muistinkos..? No hehkuan nyt, eli katsoin Accountant eli Kirjanpitäjä -leffan, Ben afleck, oli ihan järjettömän hyvä, suosittelen. Samoin toimii, ei ihan vielä lpussam animeleffa Paprika, loistavaa sekoilua unen, alitajunnan ja reaalitodellisuuden kanssa, silti ihan helppotajuinen vaikka kohtuu vaikea aihe. Leffat<3
    Mä muuten kuuluun avain kaulassa -sukupolveen, nykyään jos laitan avaimet kaulaan niin ärsyttävät siinä ihan helvetisti, liekö tuntemus lapsuuden peruja? =)
    Olipas jännä musaa ja todella hieno video, virveli- eli snaredrumsoundi on todella upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Accountant oli ihan hyvä, mutta tajusin juonen heti kun tyypit esiteltiin. Affleck ei ole mikään paras näyttelijä myöskään ;)

      Poista
    2. Niija alt-j on vaan hyvä. Kandee kuunnella :)

      Mäkin olin avainkaulalapsi. Kauhea meteli siitäkin nostettiin jossain vaiheessa, vaikka ei semeitä mitenkään häirinnyt silloin lapsena.

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)